Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Melnā strīpa?

 
Reitings 3
Reģ: 10.09.2019
Šeit neesmu bijusi 5 gadus, lai arī ik pa laikam ir uznākusi vēlme šeit ienākt parunāties. ?
Šoreiz laikam esmu novilkusi līdz pēdējam, kad spēka vairs nav un vajag uzmundrinājumu. Mans jautājums jums šoreiz- ko jūs darāt dzīves posmos, kad viss iet uz leju? Kad neveicas burtiski nekur- karjerā, attiecībās, ģimenē. Un ar nekā nedarīšanu, nezināšanu šeit tam nav sakara. Pat domāju vienmēr pozitīvi un cenšos teikt, ka viss sanāks un tā tam jābūt. Bet tāpat vienkārši neiet un viss. Šo iemeslu dēļ pašvērtējums (kas bija pat ļoti pietiekams) arī sāk iet uz leju, tāpat arī pašsajūta. Jūtu, ka, šādi dzīvojot, drīz vien var piezagties arī kompleksi un depresija.
Kā jūs esat rīkojušās līdzīgās situācijās? Psihologs? Sports? Varbūt dziednieks? ? Gaidīšu jūsu pieredzi. :)
10.09.2019 21:09 |
 
Reitings 81
Reģ: 11.09.2019
Izskatās ka jā velta laiks sev pašai kādu laiku prom no visas pasaules jeb beidz par to domāt vienreiz jo vairāk domā jo sliktāk tev pašai jo vnk tev kaut kas sagājis galvā vot es tagad būšu super nelaimīga un neko negribu dzīvē darīt beidziet mani komandēt un tā tālāk un pašai sava dzīve tad arī ej un dzīvo ko bāzies virsū tev vienkārši nedelec ja padomā savādāk un ej un izdari to vienreiz...
11.09.2019 13:27 |
 
Reitings 230
Reģ: 26.09.2017
Un atcerēties, ka dzīve ir kā rats - tad uz leju, tad uz augšu. Viss notiek kustībā. Nekad nebūs vienmēr ilgstoši labi, ne slikti, viss mainās!
11.09.2019 13:26 |
 
Reitings 230
Reģ: 26.09.2017
I can relate to that.
Man arī ir pienācis pilnībā kas šāds, es pat nezinu reizēm kurā stūrītī lai ieraujas.
Par veco lietu izmešanu.. tiešām labs ieteikums. Es arī tā daru, katru reizi sanāk kaut ko izmest ārā. Reizēm gribas pilnībā visu garderobi atjaunot. Es pat pārkārtoju dzīvokli, kādu aksesuāru nomainu, ir tāda patīkamāka sajūta.
A
Vajag laiku sev, sakārtot savas domas,lai gan manā gadījumā, man šķiet,ka man ir pārāk daudz laika ar sevi, es nogurstu no tā, vajag dzīvību.
Satikt kādu draudzeni, vienkārši izbaudīt dienu, kāda laba, motivējoša grāmata.
11.09.2019 13:25 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 2450
Reģ: 20.07.2013
Atpūta...izbrauciens, skaistumkopšana (jauna frizūra :D parasti sievietes tā dara :D ) ,satikšanās ar tuviem vai tiesi sen neredzētiem, bet patīkamiem cilvekiem.. izdari/pamēģini kaut ko ,ko jau sev velejies,atklāsies jaunas sajūtas..
un no šīs sliktās sajūtas ir jātiek vaļā :)
11.09.2019 13:18 |
 
Reitings 326
Reģ: 11.01.2015
Parasti cenšos iziet satikt kādu cilvēku ar ko aprunāties, izrunāties ar savu uzticības personu, bet patiesībā tajos brīžos, kad kratu kādam sirdi, domāju par to kā ātrāk tikt mājās un pasēdēt klusumā ar sevi.. Man laikam palīdz laiks ar sevi, kārtot māju, gatavot ēst, izdarīt kādu sen atliktu darbu, jo tad ir labi padarīta darba sajūta un tas uzmundrina. Iesaku tev uztaisīt rudens tīrīšanu mājās - izšķiro drēbes un atbrīvojies no tām ko vairs nevelc (tiešām rodas vieglāka sajūta), un tā pat ar vecajiem krāmiem un sīkumiem plauktos, sekcijās. Un tad uztaisi kādu iepriekš nepamēģinātu recepti :) un protams, tici, ka pēc grūtībām tāpat vienmēr pienāk saulainas dienas, vienkārši jāsagaida
10.09.2019 21:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits