Lai bērns būtu vesels

 
Reitings 243
Reģ: 10.01.2019
Domāju, ka tuvākos 5 gadus bērnu nevēlēšos, taču pēc tam - noteikti.
Taču manī ir patiesi liela fobija - iespējamās patoloģijas, slimības.
Visu laiku liekas - ja nu tieši es būtu tā, kurai nepaveicas? Par to aizdomas rodas, jo pati neesmu vesela: vēlā vecumā pārslimotu vējbaku komplikācijas, neregulārs menstruālais cikls, neizskaidrojami vāja imunitāte (lai gan dzīvoju veselīgi, slimoju katru vai katru otro mēnesi)... ?
Vēlos pajautāt, vai tas ir normāli par to piedomāt un baidīties? Esmu cilvēks, kas tiešām visu pārāk daudz analizē, bet radīt pēcnācēju (kaut kad nākotnē) - tas ir tiešām ir nopietns lēmums. Nespēju ar patiesu prieku noskatīties uz visiem veselajiem, laimīgajiem paziņu bērniem, jo liekas, ka noteikti viņi nav pirms tam, atvainojos, mīzuši ka viņu bērns varētu būt nevesels. Tādēļ arī viss ir noritējis bez problēmām. Savukārt, es tikai par to vien baidos.
Šādas bailes piezagās tikai šajā gadā, kad jau nopietnāk aizdomājos, ko vēlos nākotnē. Pa galvu tikai, ja nu tomēr..ko tad?
Daudzas teiks, ka "no tā, kā baidas, to arī piesauc", un tad jau sāku baidīties, ka baidoties nepiesaucu. ? Par daudz baidos! Bet kā var paredzēt (nedomāt par to), vai būšu spējīga radīt veselu bērnu?
08.09.2019 23:04 |
 
Reitings 105
Reģ: 03.09.2019
Kāpēc jāgaida 5 gadi? Daudzas sievietes gaida, un beigās izrādās, ka nemaz nesanāk. Laikam ejot, organisms noveco,jo ātrāk, jo labāk pašai. Sirds spēcīgāka, iznēsāt vieglāk.
Piesaukt var, tāpat kā psiholoģiskās slimības var piesaukt, piemēram, ļoti negribas kaut kur iet, un pēkšņi temperatūra. Nākamajā dienā nekā nav.
Kā tu saki, ko mīzt? Par ko? 3 vai 4 mēnesī uztaisa to analīzi, jā, tā ir nedaudz bīstama, bet izslēdz risku piedzemdēt slimu bērnu. Ja rados ir bijis pataloģiskais kāds, tad uztaisi dns analīzes, lai izslēgtu savu dns bojājumu un arī vīra.
Kad taisīsi USG un skrīningu, tur arī redzēs. Būs patoloģija, tad taisa abortu pēc med.nozīmējuma.
Man liekas, ka tu nodarbojies ar overthinking
08.09.2019 23:13 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits