Like wtf.

 
Reitings 296
Reģ: 15.09.2015
Kopā esam daudz jo daudz gadus. Jā, vakar nakti ziņkārības makta ielidu telefona. Tur puišu cats. Latīņu apmēram mēnesi atpakaļ. Runa iet par vienu populāru latviešu meiteni. Wanabe blogere. Īsumā teksts no mana drauga puses saviem draugiem. Šito pat pist negribas, cik ļoti man viņa pievelk pati par sevi. Viņā ir kkas tads, kas arī bez karbacha pievelk. (nezinu kas ir karbachs). Es tiešām viņas dēļ varētu iet uz visu banku, ja vien būtu iespēja. Blin, storijā vēl iekoda lūpā suchka?
Un tad es vēl twiteri pa cekoju mazliet, ka viņš viņai atbild uz twitiem, ir sajūsmā ka viņa ceļas nakti lai skatītos bbolu. Un viņai pašai interesē bbols.
Esam kopā 10 gadus. Pāris gadus biju ārzemēs. Lūdzas lai braucu atpakaļ, saka nav krāpis, ko arī saka viņa draugi. Dzīvojam kopā. Saderinājamies. Viņš loti grib bērnus. Bet šis vnk mani nošokēja. Jā, puiši savā starpā runa skarbi. Bet... Nezinu... Protams neesmu teikusi, ka ielidu viņa telefona. Viņš mūsu veļu mazgā saviem draugiem, laiku pavada bieži ar viņiem. Nesen bija smaga diskusija un tiešām gribēju iet prom, jo esmu 2 vieta atstāta. Sāka censties un pats saparat, ka mazliet atslaba. Bet ok. Kā man reaģēt tekstus par to veceni.?
P. S. Bērnu nav. Vecums 28
27.08.2019 13:45 |
 
Reitings 420
Reģ: 06.03.2016
Ja mans vīrietis ko tādu atļautos (gan komunikācijas saturs, gan stils), neatkarīgi no apstākļiem ar viņu savu dzīvi neturpinātu.
27.08.2019 13:55 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!