Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

LU vs RSU

 
Reitings 2
Reģ: 10.09.2018
Hey, šodien jāizlemj, kur iet noslēgt līgumu uz bakalauriem, LU SZF vai RSU multimedijos, BET ES NEVARU IZLEMT. Esmu izskatījusi entos forumus te, lilt, kas nav jaunāki par 17.gadu, un lai gan katrā no tiem ir daudz kas uzzināms, man tas nav pietiekami. Kāda ir studējusi (vai vēl studē) minētajās uni's?
Paldies.
16.07.2019 13:03 |
 
Reitings 122
Reģ: 08.07.2015
studēju SZF. pati gan ne komunikāciju, bet ir zināmi cilvēki, kuri studē šajā programmā un ir pilnīgi apmierināti. 1. kurss, īpaši 1. semestris, šķiet, vienmēr ir tāds ievadošais, ļoti vispārīgs un visaptverošs, iekļaujot arī priekšmetus, kas varbūt neliekas īsti atbilstoši (balstoties uz keegan viedokļa), beeet šajā programmā ir amazing prakses iespējas, jau pirmajā kursā, kas dod to mazo ieskatu tajā, ko tu vari un varēsi darīt. un ja vien pašai ir vēlme iesaistīties un piedalīties, visas durvis ir atvērtas. arī konkurss ir ļoti liels un ja palaimējas tikt budžetā, kur daudzi tiešām tiek atmesti, tad tādu iespēju nevar laist garām.
16.07.2019 21:12 |
 
10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
Mācījos LU SZF- nu nepatika. BET pirms iespaidojies no manis teiktā, atzīsu, ka multimediji nebija nekāds mans aicinājums un tas ir ļoti subjektīvi. Daudzi mani kursa biedri arī nebija sajūsmā par SZF programmu utt. Bet ir arī tādi, kuri tgd veiksmīgi darbojas šajā jomā.
1. VISS būs atkarīgs no Tevis. It kā pašsaprotami, neviens jau augstskolā neauklejas, bet tev būs reāli jādara vairāk kā prasa, lai kko sasniegtu.
2. Mācības bija.vnk wtf. No kādiem 10mit priekšmetiem tieši 2!!!!!! Bija konkrēti par MULTIMEDIJU PRODUCESANU. un 1x nedēļā. Kamēr paralēli intensīvi varēja apgūt visādas ētikas, vēsturi (un nē, ne jau mediju), filosofiju utttt.
3. Man.nebija priekszinasanu šajā jomā, kamēr dažiem bija- nu tiem arī labāk gāja, jo tur neviens pasniedzējs neko reali nemacija. Tu ej kko mēģini darīt, tad tā teikt macies.no kļūdām. Ja na labi kursa biedri, es neko daudz pa tiem gadiem neiemaciitos :))))) pa to naudu nu noteikti nav verts.
2. Pasniedzeji kave lekcijas vai pedeja bridii vnk neatnak.
16.07.2019 13:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits