Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sporta zāle

 
Reitings 375
Reģ: 22.04.2016
Nesen FB uzdūros uz reklāmām no kaut kādam zālēm Bukrey Fit,OZO Strength & Conditioning u.c.Pirmo reizi dzirdu kaut ko par viņām.Varbūt kāda ir apmeklējusi/var padalīties ar informāciju?Lasot atsauksmes,sapratu,ka nodarbības notiek trenera uzraudzībā,bet cena ir daudz lielāka par parastām zālēm
13.06.2019 10:51 |
 
10 gadi
Reitings 4384
Reģ: 30.09.2013
Varu piedāvāt treniņus brīvdabā trenera pavadiba
13.06.2019 18:08 |
 
Reitings 15
Reģ: 24.09.2018
Varu par OZO pastāstīt. Tas ir crossfit, gāju tur 2 mēnešus, līdz paliku stāvoklī. Cena - jā, lielāka kā myfitness etc, bet visi crossfit tā maksā. Kas man visvairāk patika - viņiem izmanto aplikāciju, kurā var ieiet kluba biedri lai piereģistrētos uz nodarbībām (nav jāzvana), kā arī tur var uzreiz apskatīt dienas workoutu. Vingrinājumi mainās katru dienu, ir laikam kādi 5 nodarbību laiki dienā - 2 rīta pusē, 3 vakarā. Var izvēlēties parasto crossfit vai fitness crossfit (tiem, kas negrib celt smagumus, piem sievietēm). Viss notiek reizē, vairāku treneru uzraudzībā, tikai tur pāris vingrojumi atšķiras. Tiek izmantots visāds inventārs, kas nav parastās sporta zālēs - riepas, virves, pievilkšanās stieņi, airējamie utt - tas pluss tiem, kam svarīgi, lai neiestājas rutīna treniņos. Vienā nodarbībā laikam max 10 cilvēki, lai visiem pietiek ekipējums. Kas grib pieraksta savus rezultātus, kam nav svarīgi, tie neraksta.
Kas man ne pārāk patika ir ka viņi mēģina spiest uz to, ka mēs esam tik draudzīgi, kā viena liela ģimene, tur kaut kādi iekšējie noteikumi, ka visiem jādod pieci pēc katra apļa un jāuzmundrina. Protams, visi treneri ir forši un draudzīgi, seko līdz un motivē. Bet tās 10 minūtes pirms treniņa, kad draudzīgā ozo ģimene klačojas pa grupiņām, jaunpienācējam drīzāk liek justies kā outsaideram. Bet tas arī no personības atkarīgs.
13.06.2019 13:03 |
 
Reitings 64
Reģ: 25.10.2016
Es esmu bijusi uz Bukrey Fit- noteikti iesaku! Vairs neeju, jo nodarbojos ar citu sportu un man būtu pārāk daudz visa, bet citādi droši vien turpinātu.
Ļoooti motivējoši un iedvesmojoši treneri, patiešām katru uzrauga treniņa laikā un liek darīt vairāk! Stundas laikā patiešām var paspēt sevi izlikt pilnībā. Treniņi laikam notiek 3x nedēļā, var izvēlēties sev piemērotākos laikus.
Tie ir apļa treniņi, kur katrā "spotā" ir jāveic cits vingrinājums laikam minūti, tad visi mainās uz nākošo pēc kārtas. Iet gan jaunieši, gan arī vecāki cilvēki katrs ar savu fizisko sagatavotību un iemaņām. Cena laikam bija 45 eur/ mēnesī, taču viņi bieži rīko dažādus konkursus un pirmā nodarbība ir bez maksas.
13.06.2019 11:05 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!