Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Aptauja - Sievietes karjera pēc bērna piedzimšanas

 
Reitings 9
Reģ: 27.12.2018
Dārgās, atsaucīgās MAMMAS! Ja Tu esi vecumā no 15-62 gadiem, lūdzu Tevi aizpildīt aptaujas anketu mana gara darba (maģistra d.) ietvaros.
Tēma - Sievietes karjera pēc bērna piedzimšanas.
Kāpēc tieši šāda? Esmu mamma divām meitām. Ar pirmo meitu kopīgi pabeidzām bakalaura studijas, un izlaidumā arī viņai (tobrīd 10mēn) pienācās daļa no diploma. Ar otro meitu (šobrīd gads un 9 mēneši) tūlīt iesoļosim maģistra finiša taisnē, un arī viņai pienāksies daļa no diploma, jo pirmo semestri pavadījām kopā - universitātes gaiteņos, auditorijās, pie universitātes, aiz universitātes (paldies par sapratni kursa biedrenēm, pasniedzējiem, atbalsta komandai - ģimenei).
Tā bija apzināta izvēle. Šobrīd, paralēli studijām strādāju. Arī tā bija apzināta izvēle (nevis turpināt mājas soli kopā ar jaunāko meitu).
Šis temats man ir aktuāls kā personīgi, tā profesionāli. Un domāju, ka lielai daļai arī no jums, tāpēc aizpildi, un iesaki to izdarīt arī citiem!
MILZĪGS PALDIES!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTq8iWoOcKxIJSmtf9dtyp5SuIkRTxwuvRxXSmNnlum7TQeA/viewform?vc=0&c=0&w=1
27.12.2018 16:39 |
 
Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Un kāpēc tev ir divi bērni, ja studijas, karjera svarīgāka par kopā pavadīto laiku? Bērniem mātes vietā (vecumā, kad tas vissvarīgāk) ir visi, izņemot māti. Bērnus jārada tad, kad ir laiks un vēlme būt kopā.
27.12.2018 16:59 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!