Krāpšanas noliegšana no vīra puses

 
Reitings 7
Reģ: 12.09.2018
Ilgi domāju, būs vai nebūs mans raksts, bet šonakt es raudāju tik ilgi, ka sapratu, ka būs.
Esmu precējusies mums ir divi kopīgi bērni, vīrs kā pasaka, bet te pēkšni viss izmainijās.
Tātad, kaut kādā posmā sāku ievērot, ka ne katru reizi, bet diezgan bieži pēc darba nāca mājās priecīgs ( ne ierasti priecīgs ) pozitīvs varēja visu vakaru noņemties ar bērniem, mājās kā sapnis, tas bija mans pirmais signāls, ka laikam ir kāda... lai gan darbā neaizkavējās un nekādi citādi darba laiks nepamainijās.
Vienu dienu māsa gāja garām viņa darba vietai, gribejusi apsveicināties, bet ieverojusi, ka sēž telefonā kaut ko raksta un bezgala ļoti smaida, zvans man, saka ko es traucēju vīru darba laikā un uzjautrinu viņu, es vieglā šokā, bet nenoliedzu, ka tā neesmu es, šī sāk slavēt cik fantastiski, ka laulībā bet spējam smaidīt kā tikko iemīlējušies, tad viss man bija skaidrs bet nespēju saprast cik daudz jau ir paspējis izdarīt un tiešām nespēju saprast pa kuru laiku. Tad sāku domāt ka jūku prātā un visam ir izskaidrojums. Ņēmos noskaidrot, prasu, ko smaida darbā, bez nekādas stostīšanās saka ka tak ar kolēģiem čats smieklīgi video, atver whatsapu rāda nu noticu. Naktī domāju nu stulba zoss jau par krāpēju taisu. Bet labi stāsts pārāk garš. Nestasiišu kas ko un kā bet uzzināju, ka darba vietā strāda meitene kura ir jaunāka kurai ir draugs bet bez bērniem, tā nu šie esot sadraudzējušies sākumā gājuši kopā pīpēt tad darba laika kad ir bijis kopīgs grafiks sarakstījušies bet mājās nekādas sarakstes nebiju ievērojusi, nu lūk nu tie tur jautri čalojuši kopā šurpu turpu un tad mans vīrs sācis pieskarties viņai nu un pēdējais hits, ja viņi strādā kopā viņš viņu samīļo no mugurpuses abi smaida kā jauni tīņi utt visi viņa pieskārieni viņai utt. Fu (Man ir savs ziņu avots) bet stāsts tāds, sākumā jautāju kas tā par dāmu, tad nu man stāstija cik izdevīgi ar viņu turēt kontaktu un tikai iet pīpēt runā pa darba lietām, ka varot ņemt viņa telefonu pārbaudīt, ka nesarakstoties, ka brīvdienās tač nesarakstās... tad nu lūk, tagad vīram atvaļinājums un ko es pamanu, telefons rokās smaids pa visu seju un kā pietuvojos tā telefons nobloķējas.
Labi darbā gulēt viņiem nesanāktu nu nekādi, bet nu jau viņš brīvdienās ar viņu čato? Jautāju, ko smaidi, teica, ka čats ar kolēģiem, bet nu jau telefons klāt visu laiku, neko nerada vairs un vakarā pirms guletiešanas tīrs kā bērna dibentiņš.
Es krāpšanu jau šajā mirklī saskatu, sākotnēji tēloju, ka nekas traks bet tagad jau viss ir pārāk tālu aizgājis. Jautāju šodien par meiteni teica ka nerunājot vairs tik ļoti utt. Bet mans ziņu avots pateica, ka iet pie viņas darba vietas, smaida kā jauns puisis, sauc viņu ārā visu laiku, šajā brīdī pat nevaino šo meiteni, jauna bez bērniem bez vīra ar draugu tikai + ne jau viņa iet pie viņa saukt ārā, bet VIŅŠ pie viņas!
Dāmas, vai tā ir krāpšana un ko man pie velna darīt tagad? Kā labāk un preizāk rīkoties? :'-( es nezinu, es ceru, ka es varu kaut kādā veidā apstādināt to, kas vel nav sācies. !!!! HELP!!!!
12.09.2018 03:51 |
 
10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
Šķiries un sāc baudīt beidzot savu dzīvi.
12.09.2018 13:56 |
 
Reitings 236
Reģ: 06.04.2015
Cik tev ir gadu?
12.09.2018 13:54 |
 
Reitings 45
Reģ: 13.08.2018
Tici man, tā nebūs vienīgā reize. Ja arī viņam ar viņu nekas nebūs, tad atradīs citu. Es tavā vietā šķirtos un beidzot sāktu kļūt egoistiska, domāt pat sevi pašu!
12.09.2018 13:43 |
 
Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Iemīlēties un krāpt ir divas dažādas lietas

Man liekas briesmīgāk ja iemīlas, nekā ja vnk nokrāpj, pliks drāziens bez jūtām.
Anyway...kas tik man nav bijis dzīvē jāpieredz šajā sakarā. Esmu ļoti greizsirdīga pēc dabas, tāpēc man visās attiecībās ir bijis grūti. Man dzīve ir situsi tik daudz, ka es vairs neticu pasakām par happy ever after utt. Mani sapņi un iedomas ir sagruvuši vairākkārt un es sapratu ka viss ir viena ilūzija. Mana realitāte nav arī otra cilvēka realitāte, tam otram tā ir pavisam cita. Tad nu sapratu ka jādzīvo ir tikai sev un šajā piekrītu viedā minka, esi pati sev visuma centrs, ne vīrietis, ne bērni, ne ģimene, tad mazāk cietīs citi un galvenais mazāk cietīsi tu pati. Ar varu mīļš nekļūsi.
12.09.2018 13:39 |
 
Reitings 222
Reģ: 10.08.2012
...kas nekaiš aizņemtam vīrietim:atnāc mājās,viss sakārtots,pagatavots,izgludināts,bērnus redz,aptekalēts,sex ir...Neviens vīrietis dēļ citas tikko iepazītas dāmītes nepametīs sievu.Jo pie sievas taču droši,viss zināms,stabils.Tapēc neviens neriskēs iepazīt un pierast pie “jaunās dāmītes” tarakāniem,ieradumiem....tikai vēlas “gultu”.
Man tgd arī raksta precēts vīrietis ar diviem bērniem.Kopā esot 8 gadus...Prasu,kas pietrūkst?Nekas-rutīna esot.Viņš gribot izkrāsot ikdienu.Aicina mani uz tikšanos.ai,paliek neomolīgi,bet tā ir realitāte.
12.09.2018 12:53 |
 
Reitings 222
Reģ: 10.08.2012
Diemžēl neviens no tā nav pasargāts...Patika Viedās Minkas viedoklis!
Esmu secinājusi vienu un vīrieši man to ir apstiprinājuši:Vīrietis var mīlēt vienu,bet gribēt daudzas. Un pārējais jau ir rīcība.Vairums izmanto izdevības...
12.09.2018 12:27 |
 
Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
laikam tavuprāt viņai vajadzētu pievērt acis un atkal atvērt kad vīrs jau lien pie citas gultā?

Vai zini kāda ir atšķirība starp tīni un pašpietiekamu sievieti? Pašpietiekamai sievietei nav pasaules mēroga traģēdija, ja vīrietis uzsmaida citai, ja vīrietim ir pašam sava dzīves daļa, ja vīrietis no sievietes aiziet prom. Pašpietiekamai sievietei viņas pasaules centrs ir viņa pati. Vīrietis, bērni- tā ir tikai piedeva dzīvei. Ja vīrietis aiziet, sievietes dzīve nesagrūst. Vienmēr ir iespēja atrast citu vietā. To sauc par briedumu.
12.09.2018 12:13 |
 
Reitings 14
Reģ: 29.08.2018
Man ir ļoti ,ļoti žēl tevis, jo es zinu kā tas ir un kam tu ej cauri. :-(
Vienīgais,ko varu pateikt,ja viņš pats nesapratīs,ka tā nav pareizi,nenožēlos,tad nekas nemainīsies,labi,varbūt nebūs šī konkrētā meitene(ja viņa viņu atraidīs),tad būs kāda cita. Un tas,ka tu skaidrosi,ka tā nav pareizi,lai padomā par ģimeni utt tiks vienkārši laists gar ausīm.
12.09.2018 11:41 |
 
Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Attiecībās kaut kas var pietrūkt var ari nekas netrūkt, ja līdz tam ir nonācis.
Iespējams, ka tiek meklētas tikai sajūtas un emocijas ko gibas izjust aplidojot un flirtējot, un vairāk arī nekas nebūs.
Viss var arī beigties neturpinoties.
Ja arī aiziet līdz krāpšanas faktam, tas var būt vienreizēji un nekad neatkārtoties. Tas ir kārdinājums, kuru gribas izbaudīt, lai paceltu savu pašapziņu.
Jebkurā gadījumā attiecības var daudz ko labot un piestrādāt lai līdz tam nenonāktu. Ilgtermiņa attiecības, krīzes ir neizbēgamas, bet ir risināmas.
12.09.2018 11:39 |
 
Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Ar šo teikumu autore nekur nenorādīja, ka tur ir vainojama tikai sieviete

Izlasi tālāk, ko viņa rakstīja. "Neraksta viņam, nesakopj sevi, nav modele (no sērijas).
12.09.2018 11:00 |
 
Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Nesaprotu tikai to, kaada interese jaunai, nepreceetai, bezbeernu sievietei par preceetu viirishkji ar 2 piekabeem. Piekabes, kuraam attieciibu gadiijumaa tiktu novirziita lielaakaa dalja materiaalos liidzeklju, da nu, tfu. Ja tam skukjim straadaa smadzenes, tad sho nekas vairaak par laika nosishanu un paflirteesjanu ar piekabjaino viirishkji neinteresees. Tad nu skaiti paatarus, lai shim skukjim buutu smadzenes :-D
Bet vispaar nebuus Tev te jeedziigu ieteikumu, Viedajai Minkai daljeeji var piekrist. Apmeklee Cālis portaalu, tur vesela kaudze ar shkjirteneem un kraaptaam maamuleem, vismaz kaut kas taads kaadreiz bij, kad biju iemetusi aci, tur Tev buus veertiigaaka pieredzes apmainja :-D
12.09.2018 10:59 |
 
Reitings 402
Reģ: 03.09.2018
Viedā Minka laikam tavuprāt viņai vajadzētu pievērt acis un atkal atvērt kad vīrs jau lien pie citas gultā? Nezinu par tādu vīriešu sugu. Zinu tikai vecus izvirtuļus kas tā dara ka lien klāt un grib pieskarties. To sauc par flirtu. Dažiem krāpšanas veidi atšķiras. Citai sievietei pietiek ar sarakstēm, cita uzskatīs ka tikai līšana gultā ir krāpšana. Autorei pašai jāizlemj kurš tips viņa ir.
Jautājums autorei-vai viņš to prieku izrāda tikai pret bērniem un citam lietām, vai ari pret tevi. Vai vēlas doties kaut kur un būt kopā? Ja vēlas ar tevi būt kopā tad varbūt nav tik traki.
12.09.2018 10:52 |
 
Reitings 7
Reģ: 12.09.2018
Daudz vērtīgu padomu, no katras varu paņemt nedaudz un visu salikt kopā. Šodien kāre bija lielāka nekā vajadziba, paskatījos meiteni sociālajos tīklos, smaidoša, skaista, bet viņai bildēs ar savu vīrieti var redzēt to uguntiņu acīs un viņam tā pat, paskatījos mūsu bildes var redzēt, ka vīram uguntiņas vajrs nav un viņa ķermenis ir tā teikt tālāk no mana, bāc kā es šo neievēroju atrāk.
Es nolēmu, neko neteikt, sākt ar sevi, veltīt vairāk laika sev, jo to tiešām esmu piemirsusi, es gan ļoti ceru, ka viņu starpā nekas vairāk nebūs, jo pēc stāstītā meitene nav tik ļoti ieinteresēta uz viņu kā mans vīrs.
Šodien nu pagaidām telefons mierā, kaut ko sabozies, varbūt šī ko pateica. :-/ bet labprāt uzklausītu vēl situācijas un atrisinājumus. Noteikti savu es pstāstīšu kad pienāks bet pagaidām esmu kā skatītājs no malas savā laulībā. Negribu uzbrukt viņam. Jo pagale nedeg viena noteikti, vienozīmīgi, jo saprotu, ka esmu aizmirsusi par sevi ar bērniem vīru esmu aizmirsusi par sevi.
12.09.2018 10:51 |
 
Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Pff, sākumā lasīju un domāju, ka tu raksti par mani (tava vīra kolēģi), identiska situācija, tikai nepīpēju un apskaut tam vīrietim neļauju sevi :D Bet jā, ir man arī viens tāds kolēģis- precējies, 2 bērni, bet nu skraida man apkārt, visu laiku priecīgs raksta kaut ko, pat kad es ignorēju, izrāda uzmanību dažādos veidos- ar dāvanām, ziediem, palīdzību, cenšas iestāstīt, ka viņam lielā mīla, bet tajā pašā laikā ļoti cenšas slēpt no sievas visu, ko dara. Esmu teikusi, ka mani viņš neinteresē, ka neko negribu un lai labāk šo enerģiju iegulda savās attiecībās, bet nu ļoti viņam laikam pa kreisi velk, sākumā mēģināja iestāstīt, cik viņu attiecībās viss ir slikti, kam es neticēju un beigās atzinās, ka jā, nu nav tik slikti viss, seksa trukstot tikai :D Kam es arī neticu īsti, bet nu labi, nav mana daļa. Vairākas reizes ir aicinājis pie sevis vai arī uzprasījies pie manis un ja es nebūtu kategoriski pret, viņš būtu savu sievu jau vairākas reizes nokrāpis, bet nu man interese par viņu ir tieši 0. Īsāk sakot, pēc tā, ko redzu no šī vīrieša, varu izteikt savu viedokli, ka visdrīzāk neesi tu nekāda briesmīgā sieva, no kuras vīrietim jābēg, jo bēgt viņš netaisās, ja jau slēpj visu, vienkārši vīrietim gribas piedzīvojumus pa malām, gan jau mīl viņš tevi, bet nu velk viņam uz citām, nav teikts, ka viņam kaut kas ir bijis ar to sievieti un ka vispār viņai ir interese, bet nu nekad neticēšu, ka tādiem vīriešiem šāda ir pirmā un pēdējā reize. Nu domā, vai vari ar to sadzīvot, es nevarētu.
12.09.2018 10:50 |
 
Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Iemīlēties un krāpt ir divas dažādas lietas. Lai lidinās mākoņos, ķer tauriņus, pačato ar kolēģi. Ir vīriešu suga, kas mēdz apskaut un apčamdīt katru garāmgājēju- viņiem kolēģes apskaušana darba vietā ir tīrais sīkums.
No mušas zilonis, tā sakot.

Var būt arī tā. Nesen bija filma par Rozenštrauhu, kur kāda dāma, daloties atmiņās, stāstīja - no malas šķitis - šis nu gan baigais meitu ģēģeris, taču patiesībā, lai kā flirtējis ar kolēģēm, vienmēr bijis uzticīgs sievai.
12.09.2018 10:40 |
 
10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Ko vispār darba devējs teiktu par šādu darba laika izniekošanu?
Es zinu gadījumu, kad lielā uzņēmumā viena precāta darbiniece saņēma aizrādījumu no uzņēmuma drošības dienesta daļas, jo paslepus darba laikā laut ko veidoja ar kolēģi.:-D
12.09.2018 10:32 |
 
Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Vīrietim nepārprotami kaut kas pietrūkst attiecībās, ja viņš tā dara.

Piedod, bet tās ir muļķības. Nez kāpēc sievietes, kam pilns skapis ar kvalitatīvām kurpēm joprojām ar prieku uzmet aci jaunumiem veikalu skatlogos. Papriecājas par skaistumu un nolemj- smukas, bet man nevajag.
Es ieteiktu izrunāties ar vīru

Īsākais ceļš uz šķiršanos. Vai sievietēm patīk, ja vīrietis velk aiz rokas prom no skatlogiem, sakot tev jau viss ir, nāc, izrunāsimies, kura kurpe un kāpēc tev vairs nepatīk :D
Dzīvi jādzīvo nevis jāanalizē. Iemīlēšanā eiforiju nevar noturēt ne 5, ne 10, ne 20 gadus.
12.09.2018 10:31 |
 
Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Ja krāp vienreiz tad darīs to otrreiz.

Tīņa cienīgs spriedums. :D Iemīlēties un krāpt ir divas dažādas lietas. Lai lidinās mākoņos, ķer tauriņus, pačato ar kolēģi. Ir vīriešu suga, kas mēdz apskaut un apčamdīt katru garāmgājēju- viņiem kolēģes apskaušana darba vietā ir tīrais sīkums.
No mušas zilonis, tā sakot.
12.09.2018 10:23 |
 
10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Tas, ka viņš nāk mājās priecīgs un ar savu jauno laimi dalās arī ģimenē nozīmē, ka vīrieti pat ļoti apmierina jaunā situācija (respektīvi sēdēšana uz diviem krēsliem vienlaicīgi), ja nāktu dusmas un pārmetumi, tad visdrīzāk sekotu arī šķiršanās.
Es vnk paņemtu mantas un ar bērniem padzīvotu atsevišķi. Tad skatītos tālāk pēc apstākļiem. Tā vispār ir liela cūcība visu melot, sievu vazāt aiz deguna un pa darba laikā slapstīties.
12.09.2018 10:23 |
 
Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Acīmredzot viņam kaut kas jūsu attiecībās pietrūkst, un to viņš meklē citur.

Ar šo teikumu autore nekur nenorādīja, ka tur ir vainojama tikai sieviete. Vīrietim nepārprotami kaut kas pietrūkst attiecībās, ja viņš tā dara. Jo viņa rīcībai - vēlmei pēc otras sievietes uzmanības un atzinības, ir kāds cēlonis, ko iespējams viņš pats savā prātā nemaz nav nodefinējis un nav sapratis, ka ar šo rīcību viņš it kā lāpa esošo attiecību caurumus (kuras veidojat jūs abi, tas ir jūsu abu kopdarbs un rezultāts un nevis vienas personas vaina). To visu var labot un nevajag domāt, ka tas ir pasaules gals, jo daudzi iespējams ir sajutuši šo vēlmi, tikai citi ar prātu saprot, kāpēc šāda vēlme radusies un šādas kļūdas nemaz nepieļauj un attiecības risina un mēģina uzlabot vai padodas kārdinājumam un attiecībām ļauj izirt.
Es ieteiktu izrunāties ar vīru, bet neuzbrūc viņam, bet iesāc to pakāpeniski, lai viņš neieslēdz aizsargbarjeru, kā rezultātā viņš noslēgsies un rezultāta nebūs. Jāsaprot, kas ir tā problēma un tā ir jārisina abiem, nevis Tev vienai. Ja abi sapratīsiet un gribēsiet risināt, Jūs to varat izdarīt.
12.09.2018 10:22 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits