Ja uz visiem loriņiem jau ietaupīts, tad vienīgais, kas paliek, ir pašiem gatavot ēdienu.
Atkarīgs jau, protams, ko pašiem gribas uz tā galda.
Es ņemu par piemēru tēta dzimšanas dienu.. Arī bija pasākums uz 20 cilvēkiem, nekas baigi šiks, bet nu galds bija saklāts. Bija kartupeļi, kāposti, kaut kādi rosoli un gaļas plates - pašu cepts cepetis un kaut kādas tur pirktās gaļas arī, triju veidu pildīti groziņi un uzkodiņas, dārzeņi un augļi. Ēšana mums izmaksāja ieskaitot nu visu, visu, kādus 60 eur. Bijām pieēdušies tā, ka nu tikai. Protams, dzimšanas diena nav kāzas, bet šā vai tā, ja runājam par summām, tad tas ir izdarāms. Palīgus noteikti vajadzēs un nogurumiņš būs, bet tas ir izdarāms, un, ja svarīgi ir tiešām visu pa vienkāršo, lēti, bet forši sataisīt, nedomāju, ka tā būs problēma.
Tad plus alkohols. Protams, no kompānijas atkarīgs, bet parasti rēķina pudeli uz galvu un vēl bišķiņ. Uz to tad attiecīgi aizies kādi pāris simti, es tā rēķinu, ja stiprais alkohols un kas vieglāks arī.