Kautrīga meitene vai velns brunčos?

 
Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Gribas šo kādam izstāstīt. Varbūt jums būs kādi ieteikumi/pārmetumi.
Nezinu kā viņu sauc. Zinu tikai to kur viņa strādā un kur ēd pusdienas (redzu viņu 2-3 reizes nedēļā). Mēģināju atrast pēc darba vietas iekš FB, bet nekā.
Biju ievērojis viņu arī iepriekš, bet interesantie notikumi sākās pirms 4 mēnešiem, kad stāvēju rindā uz pusdienām. Starp mums bija viņas draudzene (kolēģe), kas, iestājoties rindā, pamanījās man "netīšām" uzgrūsties virsū. Es nelikos traucēts, bet tad pēc neilga brītiņa uzmetu skatienu savai "favorītei", un viņa momentā atbildēja ar to pašu un cik no sejas varēja noprast - nervozu smaidu.
Pamazām radās iespaids, ka es viņai patīku. Tas bija no sērijas būt manā redzeslokā un "Paskaties uz mani. Skat, cik es skaista". un ko gan man darīt?? Bultas lido manā virzienā un gribo negribot kaut kas arī trāpa mērķī.
Parasti sievietes cenšas iepatikties skatoties acīs, bet viņa tā nedarīja. Nav tā, ka nekad, bet parasti nē. Un skatiens pār plecu - nekad. Pāris reizes esmu viņu saticis gaitenī, bet nekas vairāk par acu skatienu bez smaida nav bijis.
Viņdien radās situācija, kur viņa ir palikusi viena pie kases letes. Nolēmu pieiet klāt un izteikt komplimentu, bet, kad jau biju pienācis pavisam tuvu, apjautu, ka viņa uz manu klātbūtni nekādi neraģē. Klausīju instinktiem, kas teica, ka nav īstais brīdis traucēt, un tā nu es, nedaudz mainot kursu, turpināju ceļu uz ārdurvīm.
Nākošajā reizē (pēc ilgāka pārtraukuma) atkal bija kaut kāda interese, bet šodien pilnīgi nekā - es uz viņu vairākas reizes paskatījos (kamēr viņa stāvēja rindā un tad ejot prom), bet viņa neko.
Šķiet, ka es visu daru pārāk nesteidzīgi. Liekas, ka kārtīgs vīrietis viņu būtu savācis pie pirmās izdevības (kad toreiz stāvējām rindā). Lai nu kā - viņa man patīk (iekš top-3 no mūža simpātijām un šķiet, ka pati pievilcīgākā).
Kā jums liekas:
1) Vai viņa zina par manu eksistenci?
2) Vai viņa zina (vai nojauš), ka viņa man patīk?
3) Viņai ir ļoti kautrīga vai arī viņai patīk (mana) uzmanība?
11.06.2018 15:03 |
 
Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Bet kur tas velns brunčos slēpjas gan nesapratu. :D
11.06.2018 23:20 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Estupendo, tad kāds ir Tavs piedāvājums? Nekad neko nemēģināt?
11.06.2018 23:12 |
 
Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Pat ja nepalīdzēs, tad iespējams palīdzēs viņam pašam vieglāk saņemties citā reizē.

Spriežot pēc apraksta, šāda rakstura cilvēkiem atraidījums nevis palīdz, bet dod pamatu palikt nākotnē par frīkiem vai pat maniakiem.
11.06.2018 23:06 |
 
Reitings 169
Reģ: 23.02.2018
Es justos neomulīgi, ja uz mani pusdienu pārtraukumos regulāri vērstu skatu kāds klusējošs puisis. Ja vien tas nebūtu iecienīts pusdienu variants ar kolēģiem - pat sāktu iet citur.
Nekad nepiedomāju par to, kā pagriežos, uz ko skatos, kā būt.. Un - ja no manām ikdienas darbībām kāds nolasītu kaut kādu patiku - wow wow, šizo variants kaut kāds. Bet tas tikai mans personīgais uzskats.
Jo ātrāk uzrunāsi meiteni - jo labāks scenārijs var izvērsties! ;)
11.06.2018 22:56 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Diezin vai šajā gadījumā tas palīdzēs.
Pat ja nepalīdzēs, tad iespējams palīdzēs viņam pašam vieglāk saņemties citā reizē. Es situāciju redzu tā - ja mēģinās, viņš vai nu iepazīsies, vai neiepazīsies, bet, ja nemēģinās, tad gandrîz droši, ka neiepazīsies (lai neteiktu 100%).
11.06.2018 22:45 |
 
Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Nu nevajag jau pavisam nolikt. Arī ja pēc pus gada uzsāk tiešāku kontaktu, sarunas, viss var beigties pat ļoti romantiski. Saņemas kad nu katrs saņemas, ja brīva un gribēs iepazīt tuvāk, viss notiks.
11.06.2018 22:44 |
 
Reitings 224
Reģ: 04.05.2018
pēkšņi rakstīja, izteica komplimentu par manu skatienu, laikam esmu kkad darbā skatījusies uz viņu, nu ok, pati, protams, neatcerējos, pat reāli nebiju to čali ievērojusi un pagāja diez gan ilgs laiks līdz sapratu, kurš tas vispār ir

Domāju, ka šajā gadījumā ir tieši tāda pati situācija. Gan jau tādu čali (t.i. diskusijas autoru) pamanījusi ir, bet ar to arī viss beidzas. Mirklī, kad viņa iziet no kafejnīcas, viņa arī aizmirst par tur redzētajiem cilvēkiem, tā ka šis diez vai ir tas variants, kad viņa vakaros pirms aizmigšanas domā par kafejnīcā redzētu čali. Saprotu, ka autoram gribētos, lai tas tā būtu, bet nu... Es arī bieži uzsmaidu cilvēkiem. Varu kādam netīšām uzskriet virsū veikalā un uzsmaidīt, varu uzsmaidīt stāvot rindā pie kases, varu uzsmaidīt ejot garām kafejnīcā. Tas ir tikai smaids, nevis uzmanības apliecinājumi, kuros jāmeklē dziļāka jēga. Tā ka man šķiet, ka tā meitene nav ne kautrīga, ne arī velns brunčos. Vienkārši pieklājīgs, smaidīgs cilvēks, kura uzvedību, stāju, ķermeņa kustības vai ģērbšanās stilu autors redz tā, kā to grib redzēt.
Protams, var jau riskēt un iepazīties, bet tas ir riskanti, jo nu ne visām sievietēm tas šķitīs patīkami vai romantiski. Man tāds puisis būtu pilnīgs "no, no, no", jo nesaista vīrieši, kuri, tā vietā, lai vīrišķīgi pienāktu klāt, uzrunātu un tai pat laikā nebaidītos no atraidījuma, mēnešiem (!) ilgi vēro no sava galdiņa, un, tā vietā, lai uzrunātu uz vietas, meiteni meklē internetā. Sorry, bet atgādina visas tās creepy filmas par stalkeriem.
11.06.2018 22:39 |
 
Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Vēl jau var mēģināt izdomāt kaut ko neitrālu, lai uzsāktu sarunu, nav uzreiz jāatzīstas patikā (kas, manuprāt, ir drošāk, īpaši, ja bailes, nedrośība).

Neitrālas sarunas, kuras uzsāk nedroši, bailīgi cilvēki, parasti tā arī paliek neitrālu sarunu līmenī. Ja arī viņa atbildēs kaut ko (kas noteikti tā arī būtu, jo tā darītu katrs labi audzināts cilvēks), nekas tālāk nevirzīsies. Diezin vai šajā gadījumā tas palīdzēs.
11.06.2018 22:19 |
 
Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Estupendo, nu lai to izdarītu ir jābūt smadzenēm. Bet ja prāta pietie tikai izteloties,ka tam ir saistība ar to, ka būt tik uzstajigam ka odam tad labāk nesākt, tas gan

Atbilde politiķu stilā. Jābūt kaut kam, jādara kaut ko, bet ko tieši, to vēl ir jāsaprot. Lai gan patiesība ir tāda - ja patīk un piesaista otrs, tad tam būs ļoti maz sakara ar uzstājīgumu. Pretējā gadījumā tu tikai apkauno sevi. To gadījumu, kad čaļi bezcerīgi skraida pakaļ un gatavi da jebko izdarīt, lai tikai būtu kopā, ir tik daudz, un caurmērā nebūt ne ar laimīgām beigām.
Vispār esmu ievērojusi, ka bieži cilvēki nepareizi uztver otra paradumus, droši vien sirdī jūtas kā donžuāni un redz to, ko vēlas.

Tieši tā. Kāds uzsmaidīja - tātad patīku. Kāds nepasveicināja - tātad neciena mani. Kāds dusmīgi paskatījās - tātad nepatīku. Bet patiesībā katrs cilvēks ir ar savu garastāvokli un viņa rīcības izpausmes nav saistāmas ar kaut kādu random cilvēku, kuram vienmēr "liekās".
11.06.2018 22:15 |
 
Reitings 368
Reģ: 31.12.2017
1) Vai viņa zina par manu eksistenci? Protams, ja kaut gaitenī Tevi ir redzējusi.
2) Vai viņa zina (vai nojauš), ka viņa man patīk? Noteikti zin, jo lūri visu laiku virsū.
3) Viņai ir ļoti kautrīga vai arī viņai patīk (mana) uzmanība? Visdrīzāk viņai no Tevis ir neērti.
Tās manas domas. Bet kopumā jau var pamanīt tos acu skatienus, smaidu, ja interesē. Bet kopumā tak pamēģini iziet uz mazu kontaktu. Izdomā kaut ko. Kaut vienkārši izveido acu kontaktu, pasmaidi... ja ir pretreakcija tad patīc, ja nav, tad nav.
11.06.2018 22:14 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Lai gan cilvēcīgi saprotu, ka var sajusties neveikli un tādējādi pazemots, bet reāli - par ko tur kaunēties un būt pazemotam? Par to, ka ieinteresēja meitene? Tas taču nav noziegums. Pat ja viņa ir aizņemta, nu un? Gabals taču nevienam no tā nenokritīs, ja meiteni uzrunās. Vēl jau var mēģināt izdomāt kaut ko neitrālu, lai uzsāktu sarunu, nav uzreiz jāatzīstas patikā (kas, manuprāt, ir drošāk, īpaši, ja bailes, nedrośība). Kas ir ļaunākais, kas var notikt? Noignorēs? Ja tā, tad vismaz būs skaidrs, ka viņai neinteresē, nebūs nekas jāzīlē un varēs dzīvot mierīgi tālāk. Bet ja nemēģināsi, neuzzināsi, iespējams palaidīsi garām iespēju iepazīties ar foršu meiteni (turklāt šajā situācijā zaudēt neko īpaši nevar). Kas neriskē, tas nedzer šampanieti :-D.
11.06.2018 21:59 |
 
Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Bet dažkārt ģērbjas ļoti izaiconoši. Es pieņemu, ka daļa vīriešu neļautu šādi iet uz darbu:

Wtf.
Mums nav pierasts sievietēm valkāt burkas un vīrieši ar retiem izņēmumiem (kaut kādiem trakajiem) to arī akceptē. Apģērbs bildē ir piedienīgs (protams, atkarībā, kur strādā, bet kopumā nekas īpašs - īpašs būtu kaut kādas tīkliņzeķes, šorti, no kuriem dibens nokarājas vai tamlīdzīgi).
11.06.2018 21:50 |
 
Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Tu viņai neinteresē. Skatās viņa uz visiem, uzgrūdās nejauši vai jauši - bet ar domu, ka esi jocīgs stalkeris, jo skaties uz viņu mēnešiem, bet nenāc klāt.
Vispār esmu ievērojusi, ka bieži cilvēki nepareizi uztver otra paradumus, droši vien sirdī jūtas kā donžuāni un redz to, ko vēlas. Tas gan bija vidusskolā (bet šis gadījums man tiešām arī atgādina kaut kādas skolas problēmas), taču atceros, kā izrādījās - vienam klasesbiedram likās, ka man viņš patīk, jo es vēstures stundās skatījos uz viņa pusi, viņam virsū. :D Patiesībā es pētīju pulksteni vai kaut ko tamlīdzīgu un reizēm vienkārši vēroju visus, ja bija garlaicīgi. Katrā ziņā speciāli neskatījos, bet viņš, kā vēlāk izrādījās, atrada vēl citas flirtējošas iezīmes, smieklus (kaut parasti smejos no stresa :D ) un tamlīdzīgi.
11.06.2018 21:45 |
 
Reitings 211
Reģ: 12.11.2017
Tev vajadzētu vismaz vienas draudzenes vārdu zināt un ar to pietiktu, lai tavu noskatīto meiteni atrastu soc tīklos. Un tad jau būtu kaut kas vairāk skaidrs par viņu.
11.06.2018 21:32 |
 
Reitings 179
Reģ: 28.10.2017
Estupendo, nu lai to izdarītu ir jābūt smadzenēm. Bet ja prāta pietie tikai izteloties,ka tam ir saistība ar to, ka būt tik uzstajigam ka odam tad labāk nesākt, tas gan :D
11.06.2018 21:22 |
 
Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Manuprāt, iekarot sievieti var pat tad ja tu viņu nesaistīti. Ar attiecigu piepūli. Bet tāda domāšana nav priekš trauslajiem lv veciem.

Ar kādu vēl piepūli? Kaut kas tik aplams sen nebija dzirdēts. Vēl nesen te bija diskusija, kurā tika runāts par to, ka ļoti maz normālu vīriešu - viens nesmuks, otrs stulbs, trešais pa īsu. Pēkšņi tas viss nav no svara, galvenais būt uzstājīgam?
Viņai noteikti apnika, ka nevari saņemties. Ja jau smaidīja pretī, gan jau ir tevi pamanījusi, varbūt pat tu viņai simpatizē.

Kopš kura laika smaidīšana ir kaut kāda zīme?? Ikdienā daudz cilvēku viens otram smaida pretī, tas absolūti neko nenozīmē.
Nu, nevarēt 4 mēnešus saņemt drosmi pateikt kaut ko neitrālu kolēģei ēdnīcā rindā pie letes... Tas nav seksīgi.

Kā tad ir seksīgi, uzreiz pateikt "čau, tā kā mūsu skatieni bieži savelkās vienā līnijā, domāju, ka es tev pavisam noteikti patīku un ja reiz tā, tad iedosi man numuriņu?"
2-3x nedēļā redzi, sen jau laiks sākt vismaz sveicināt. Un tad jau var pāriet uz nākamo stadiju - "vai, kāds karsts laiks!"

Ko reāli dod banālas frāzes par laika apstākļiem? Norāda tikai uz to, ka cilvēks ir visai truls un neko jēdzīgu, par ko parunāt, izdomāt nevar.
11.06.2018 21:05 |
 
Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Ņem taču un uzrunā! Vai vismaz izstalko, lai noskaidrotu, vai brīva.
11.06.2018 21:04 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu, nevarēt 4 mēnešus saņemt drosmi pateikt kaut ko neitrālu kolēģei ēdnīcā rindā pie letes... Tas nav seksīgi.
.
2-3x nedēļā redzi, sen jau laiks sākt vismaz sveicināt. Un tad jau var pāriet uz nākamo stadiju - "vai, kāds karsts laiks!"
11.06.2018 20:17 |
 
Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
pieņemu, ka daļa vīriešu neļautu šādi iet uz darbu:

Tavuprāt, ir normāli vīrietim neļaut sievietei kaut ko vilkt? Diktēt, ko sieviete var vai nevar vilkt (nerunāju par galējībām)? Attiecībās vīrieši nenorāda, ko draudzene vai sieva var vai nevar vilkt, tāpēc, ja viņa gribētu, tad šādu kleitu varētu uzvilkt anyway. Otra lieta ir gan, ka sievietes attiecībās jūtas komfortabli, tad necenšas ģērbties izaicinoši vai seksīgi, bet ērtāk un kā pašai patīk, bet tā, lai joprojām glīti. Šis teikums vien parāda, ka noteikti neesi 25-30 gadus vecs + vīrietim šādā vecumā jau ir kaut kāda pieredze, lai nebūtu jāveido šāda diskusija, bet vienkārši būtu piegājis klāt, nevis tā kā tāds pamatskolnieks ar acīm tīksminājies, bet uzrunāt nemaz nespēdams, atrunājoties, ka ir introverts.
11.06.2018 19:55 |
 
Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Viņai noteikti apnika, ka nevari saņemties. Ja jau smaidīja pretī, gan jau ir tevi pamanījusi, varbūt pat tu viņai simpatizē. Bet godīgi, reti kurai sievietei patīk vīrieši, kuri nevar saņemties un sievietei jāpadara viss darbiņš.
11.06.2018 19:27 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!