Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ka disciplinēt bērnu?

 
Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Esmu lasījusi, ka pusgads ir vecums kad jāsāk vilkt robežas starp sevi un bērnu. Esmu nogriezusi krūts barošanu nupat, tuvākajās dienas bērns pārcelsies uz savu istabu beidzot. Bet nesaprotu kā ar raudāšanu darīt - vai ignorēt pilnībā, vai tomēr caur radio aukli runāt ar bērnu, teikt, lai nomierinās un iet gulēt? (Zinu, ka klāt nedrīkst iet kamēr vēl smaržoju pēc piena). Tagad jau grūti iet ar raudāšanu, kamēr esam vienā telpā. Raud un skatās man acis. Var tā raudāt minūtes 10, tad nomierinās, bet šņukst vēl tāpat ilgi. Nevaru iedomāties kā tas būs naktī. Te viņam palīdz nomierinaties, ka es esmu blakus un saku - nomierinies, nomierinies, izbeidz raudāt! Bet tur kā to darīt? Caur radio aukli? Vai ignorēt?
17.04.2018 14:01 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kāds pus gads? Kādas muļķības? Tik mazam bērnam šāda veida robežas nav nepieciešamas. Var sākt viņu radināt aizmigt pašam, neturot viņu rokās, bet sēžot pie gultiņas, ja viņš ļaujās, taču nekādā gadījumā ne pametot vienu istabā. Tajā vecumā bērna apziņa par vecāku klātesamību beidzas ar to, ko viņš redz. Ja neredz mammu, tātad mamma viņa apziņā ir kaut kur pazudusi un viņš raud nevis tāpēc, ka jāguļ, bet tāpēc, ka mamma pazudusi un tur nekāda radio aukle neko nepalīdzēs. Ja nav mammas, nav drošības sajūtas un bērns sajūtas pamests un nobijies.
Iestūķēt vienu istabā, lai raud līdz izslēgsies no spēka izsīkuma, tas nav veids, kā pieradināt bērnu iet gulēt vienatnē. Tas nav veselīgi bērna emocionālajai attīstībai.
17.04.2018 14:13 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Kurs Tev sito visu pastastija????
Pusgadu vecs berns skatas acis raudot??? Vins ir MAZS. Ko Tu vinam gribi sada veida uztrennet- lai vairs nekad neiedomajas raudaat??????????
Ja raud, ej klat un mierini!!!!!! Tikai, ludzu, nesaki, ka ari pirms guletiesanas atstaj raudat, kamer pats aizmigs?????
(Te gan viena cosmiete to baigi reklameja, bet nu nedari to nekada gadijuma)
17.04.2018 14:13 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!