VĪRIEŠA PIEVILCĪBAS MĒRAUKLAS

 
Reitings 391
Reģ: 30.07.2016
Sveikas dāmas!
Kopš antīkās Grieķijas laikiem rakstos (Sofokls, Aristotelis) atrodama analītika par vīrišķās pievilcības dimensijām, mērauklām. Gan pirms mūsu ēras, gan pirmajos divos gadu tūkstošos pēc Kristus dzimšanas zinātnieku un filosofu (sengrieķu filosofi, Lukrēcijs, Sv.Aurēlijs, Jūda ben Zamuels, Akvīnas Toms, Makjavelli, Freids, Frīdrihs Engelss, Koelju) vidū dominē viedoklis, ka ir divas mērauklas vīrieša pievilcībai sievietes percepcijā jeb uztverē- turība un dzimumlocekļa garums. Pirmo mēra naudas un īpašumu kopvērtībā un tā signalizē sievietei par materiālo nodrošinājumu, stabilitāti un varu. Dzimumlocekļa garums (mēra centimetros vai collās) sūta signālu par auglību, seksuālā apmierinājuma kvalitāti un vīrieša varenumu.
Taču mūsdienu jaunlaiku zinātniskajā analīzē (Adlers, Noams Čomskijs, Selje, Žižeks, Dalailama) arvien biežāk parādās trešā dimensija- sēklinieku maisiņš (tautā dēvēts par kuli). Zinātniskais pamatajums saistīts gan ar eksperimentiem gan empīrisku analīzi, gan vispārējo loģiku (conventional wisdom), ka dzimumloceklis un sēklinieku maisiņš ir komplekss, kurš atsevišķi pa sastāvdaļām nav aplūkojams. Zinātniskajā diskusijā prevalē analīze par to, kā mērīt sēklinieku maisiņa kvalitāti.
Ir četri mērītāji: kules garums nokārienā, kules tilpums kubikcentimetros, kules masa (gramos vai mārciņās), kā arī kules ādas laukums (mēra kvadrātcentimetros).
Jautājums- kura no 3 mērauklām (turība, dzimumloceklis, sēklinieku maisiņš) jums ir ir visnozīmīgākā, kāda ir šo mērauklu secība?
Par sevi: 1.Turība, 2.Sēklinieku maisiņa masa, 3.Dzimumlocekļa garums.
16.07.2017 09:40 |
 
Reitings 391
Reģ: 30.07.2016
Pirms 19.gs. filosofu darbiem kules dimensija rakstos nav atrodama. Pirmais bija Fridrihs Engelss. Vēlāk jau marksisma-ļeņinisma skola atvasināja to savos rakstos, bet 20.gs. jau šī mēraukla parādās regulāri.
Īpaši pētījumi un eksperimenti veikti Harvardas biznesa skolas Stratēģijas un konkurētspējas institūtā (Maikls Porters), veicot pētījumus par vīrieša konkurētspēju sieviešu vidū.
16.07.2017 10:32 |
 
Reitings 1460
Reģ: 10.02.2016
WTF??? Ko es tikko izlasīju???

+++++
16.07.2017 10:20 |
 
Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
WTF??? Ko es tikko izlasīju???:-O
16.07.2017 10:11 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits