Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kopdzīve

 
Reitings 595
Reģ: 01.12.2015
Ar puisi esam kopā jau 4 gadus, un viņš negrib uzsākt kopdzīvi, kamēr es nestrādāju, un man nav ienākumu, jo negrib mani uzturēt. Pašlaik dzīvoju ar vecākiem, un nodrošina mani viņi.
Vai šāda puiša rīcība ir pieņemama? Jūs arī sākāt dzīvot kopā tikai tad, kad sākāt pelnīt?
08.08.2016 18:59 |
 
Reitings 139
Reģ: 29.01.2009
Man gan šķiet, ka mūsdienu vīrieši ir kļuvuši par nevarīgām ņuņņām. Bet ņuņņu attiecība pret normālām sievietēm noteikti ir tāda pati kā izmantojošo cacu attiecība pret normāliem vīriešiem.
Pati bez darba nevarētu, bet es noteikti vēlos, lai vīrietis tomēr būtu tas stiprais plecs... Ļoti pareizs modelis, manuprāt, ir, ja lielākā daļa sievietes algas nonāk kopīgajos iekrājumos, bet ikdienā lielāko daļu apmaksā vīrietis.
Pašai gan ir tā, ka lielāko daļu kopīgo izdevumu apmaksāju es, kā arī sedzu visus kopējo izklaižu maksājumus abām pusēm. Tāpēc otru cilvēku mazāk nemīlu. Zinu, ka vienkārši ir tāds posms dzīvē. Visam paralēli es studēju, viņš gan tikai strādā, redzu, ka cilvēks cenšas. Tikai tāpēc, ka viņš man vakariņas katru otro dienu uzsaukt nevar, otru pusi pamest netaisos.
15.08.2016 13:51 |
 
Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Ophelia
Apsveicu - Tu vnk esi nobriedusi kā personība.
Ja cilvēks by default uzskata, ka kādam citam viņš ir jāapuišo, tātad vēl ir bērna prātā - grib būt aprūpēts, izklaidēts un tā tālāk un tā joprojām. Daži vnk nekad nepieaug un nespēj uzņemties atbildību par sevi un savu dzīvi...
15.08.2016 10:31 |
 
Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Palasīju diskusiju un komentārus, un sapratu, ka šī ir un paliek viena no tēmām, kurā nekad nebūs viens un pareizais viedoklis, jo cik dažādi ir cilvēki, tik dažādi attiecību un ģimenes modeļi. Kāds vīrietis vēlēsies, lai viņa sieviete nestrādā un rūpējas par māju, attīsta sevi savos hobijos; cita sieviete pati vēlēsies strādāt un piedalīties maksājumu veikšanā; vēl kāds vīrietis vēlēsies vienlīdzīgu ieguldījumu abu sadzīvē; vēl kādam ideāls liksies cits attiecību scenārijs. Un kuram ir taisnība? Tās nav, jo nav tāda viena pareizā modeļa kā dzīvot. Viss atkarīgs no pašiem cilvēkiem. Un, ja attiecībās abi ir apmierināti ar to, ko spēj viens otram dot un kādā apmērā to dara, tad tā paliek tikai abu šo cilvēku personīgā darīšana.
Vienīgais, ko vienmēr esmu teikusi, ir tas, ka neuzskatu, ka mūsdienās vēl eksistē tādi pienākumu sadalījumi kā "vīrietis - naudas pelnītājs, sieviete - mājas pavarda sargātāja". Man personīgi patīk, ja attiecībās valda vienlīdzība, bet nu tas ir tikai mans uzskats ar kuru padalos, ne cenšos kaut kādā veidā nosodīt tos cilvēkus, kuri uzskata savādāk. Man pašai gluži vienkārši nepatīk, ja par mani maksā, vienalga - restorānā, Zoo dārzā vai ikdienā, un tam nav nekāda sakara ar to, ka es vēlētos vīrieša priekšā izlikties par visu varošu super sievieti. Man tikai patīk pašai just to, ka varu samaksāt par sevi. Līdz ar to attiecībās iestājas zināms līdzsvars - neviens ne no viena neko negaida, katrs partneris sniedz savu ieguldījumu kopdzīvē. Es varu apmaksāt savu kafejnīcas rēķinu un segt dzīvokļa īres izdevumus, vīrietis - nomaksāt komunālos pakalpojumus vai ieliet bākā benzīnu.
Atceros, ka reiz par manu nu jau bijušo draugu, kurš strādāja par pārdevēju mūzikas ierakstu veikalā, kāda mana paziņa izteicās, ka tas nav normāli, ka esmu kopā ar prastu pārdevēju, jo viņa nesaprotot, ko šis cilvēks varot man dot - maksājumi jādala uz pusēm, rēķins par aliņiem bārā tāpat. Savukārt es nespēju saprast šādu domāšanu, jo, uzsākot attiecības, skatos uz to kā jūtos ar cilvēku, un tikai tad uz viņa maka saturu. Manās acīs vīrietis saistās ar konkrētām rakstura īpašībām, un tādējādi nekad nekļūs par mazāk vīrišķīgu tikai tāpēc, ka nespēs par mani maksāt vienmēr un visur. Man nebūtu problēmu arī pirmajā randiņā puisim uzsaukt alus kausu un par to arī samaksāt. Varbūt es vienkārši esmu stulba, taču es tiešām nesaprotu kas tur tāds.
14.08.2016 18:02 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tikai man zināmās, gados jaunās sievietes, kas sēž mājās un vīrietis pelna naudu, tieši tādas arī ir- kas savu dienu vada, grauzdējot ādu solārijā vai apspriežot jaunākās klačas pie manikīres.
Bet šis ir tikai Tavs redzējums par konkrētajām sievietēm-mājsaimniecēm.. varbūt viņu vīrieši redz to visu savādāk.. iespējams, viņās ir kāda īpašība, kura 2. pusīti pievelk.. savukārt Tu to neesi pamanījusi viņās :)
14.08.2016 17:23 |
 
Reitings 184
Reģ: 02.07.2016
Nelasīju visus komentārus, vien pāris pirmās lapas.
Katrai ģimenei ir savs ienākumus nesošs modelis,ir pāri, kuriem liekas ļoti normāli, ka ir viens pelnītājs un ir pāri, kuriem tas nešķiet pieņemami un jādala viss uz pusēm.
Manā skatījumā viss atkarīgs no sievietes un vīrieša, ieaudzinātajām vērtībām. Man ir draudzene, kura ir ar tādu attiecību modeli augusi. Viņas ģimenē -māte mājsaimniece, tēvs uztur ģimeni, gan vecmāmiņa bijusi mājsaimniece un vectētiņš pelnītājs. Tāpēc, mana draudzene turpina tā dzīvot ar domu, ka pašas draugs viņu uzturēs. Es tur nesaskatu neko sliktu, tā meitene ir tāda pēc rakstura, un jāatzīst, ka ir izteikti skaista, ļoti labi izglītota un izaudzināta par ļoti labu topošo sievu-uzkopšana, ēst gatavošana un visu sievišķīgo sīkumu pārzināšana ir viņas ikdiena.
Es pati esmu cīnītāja. Man nederētu šis modelis, kurā vīrs mani uztur. Man vajag to brīvību! Pietam, man ir mērķi, kurus vēlos sasniegt- pārlieku liels ir tas vilinājums dabūt labāku darbu, iegūt paaugstinājumu vai pašai sev uzsist pa plecu pasakot,labi pastrādāts-kas nākamais? Esmu pārlieku ambicioza būtne, lai būti atkarīga no drauga ienākumiem, bet vinlīdz ļoti es novērtētu dārgas dāvanas. ;D
Lai gan pieņemu,ka tad, kad būs ģimene-vairāki bērni, domājams,kādu desmitgadi varētu un vajadzētu piebremzēt. Ja tā, sāktos mega garš izglītošanās process- vēl kāda izglītība, valoda, kursi utt.
Neiestājos arī par vienādu rēķinu sadalījumu- tas man liekas pilnīgi tizli,vienalga kurš no pāra pelna vairāk. Domāju,ka katram ir jāspēj uzturēt sevi un jāmaksā par savām iegribām pašam. Ja ir vēlme maksāt kopīgi, tad viss demokrātiskākais modelis, šķiet maksājumi atkarīgi no ienākumiem (vienalga kurš dzimums pelna vairāk), bet diez vai es uz ko tādu, personīgi parakstītos.
Uzskatu, ka nevienam nav tiesības saukt dāmu par zeltraci, ja abi pārī ir vienojušies par tādu ieņēmumu sadalījumu.
Ar varu naudu nevar atņemt ;D tātad vīrietis ir uz to parakstījies.
Konkrēti autores diskusijā tas liekas smieklīgi, ka autore ir sašutusi par ko tādu. Puisis konkrēti ir norādījis, ka viņš nevēlas sev uz kakla sēdētāju, ar to autorei jārēķinās. Ja nespēj sevi nodrošināt, nav ko dzīvot kopā.
Bet par to "nodrošināt attiecības savādāk"-vienā komentārā minēja, es piekrītu. Katram ir jāiesaistās attiecībās un jānes pienesums, tām. Sieviete, to dara "māju sajūtas uzturēšanā" , savukārt vīrietis " ārpus māju pasākumu" nodrošināšanā. Manā skatījumā no sievietes puses tas izpaužas, kā skaistu porcelāna trauku, mājas dekoru, dizaina priekšmetu iegāde, ēdiena gatavošana, mājas uzturēšana kārtībā ikdienā utt-ilglaicīgi mazie darbi, savukārt, vīrietim tās ir rūpes par izklaides iespējām- pasākumu apmeklējumi ģimenei, brīvdienas ar bērniem, ceļojumu saplānošana, tā, lai sievai atliek vien ierasties un izbaudīt nedomājot, ne par naudu, ne par "ko darīsim tālāk".
Tāpat, uzskatu, ka cilvēka izskats neraksturo cilvēka ienākumus. Protams, var redzēt, ka ir labas,kvalitatīvas lietas, bet tas nenozīmē, ka cilvēks būs gan inteliģents standarta nozīmē, gan, ka piemitīs emocionālā inteliģence. Ļoti bieži esmu novērojusi, ka bagāti cilvēki izvēlas klasisku-neitrālu stilu. Visbiežāk, šīs "bagātās personas" ir apveltītas ar ētikas un estētikas kvalitātēm.
13.08.2016 17:21 |
 
Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tie Roberta izteikumi tiešām smieklīgi. Kopš kura laika "femme fatale" atbilst kaut kādiem tur sausiem kritērijiem? Neesi neko dzirdējis par šarmu un harizmu? Tad nu, lūk, ir cilvēki, kam piemīt īpašs valdzinājums bez racionāla iemesla.
13.08.2016 13:58 |
 
Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Gan jau, ka ir laimīgi, tāpēc jau dzīvo kopā. Katram jau ir citas lietas, kas dara viņu laimīgu. Var jau būt, ka ir vīrieši, kurus laimīgus dara vien tas, ka katru vakaru ir siltas vakariņas un iztīrīta māja. Es jau neapgalvoju, ka visas mājsaimnieces ir stulbas aitas, kam nekas neinteresē. Tikai man zināmās, gados jaunās sievietes, kas sēž mājās un vīrietis pelna naudu, tieši tādas arī ir- kas savu dienu vada, grauzdējot ādu solārijā vai apspriežot jaunākās klačas pie manikīres. Es tā nevarētu. Ko tad, ja izšķirās? Kur var likties bez jebkādas darba pieredzes un izglītības- tikai Rimi kasē.
12.08.2016 09:40 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
nejau to mājsaimnieču man žēl, bet to vīriešu.
Varbūt tās sievietes spēj darīt šos vīriešus laimīgus?
12.08.2016 01:06 |
 
Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Bijusī žurnāliste Baiba Strautmane nu jau vairākus gadus kā mājsaimniece un intervijās atzīst, ka algotā darbā tuvākajā laikā neplāno atgriezties. Domāju, viņas prāta spējas krietni žiperīgākas un asākas par daļu strādājošo meiteņu kopā ņemtu:-P
12.08.2016 01:05 |
 
Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Pasadena nejau to mājsaimnieču man žēl, bet to vīriešu. Un tieši tā iemesla dēł, ka visu laiku strādā, nekad nav īsti uz nevienu draugu pasākumu, kamēr meitenei mājās sēžot ir laiks apmeklēt visus tusińus pa to laiku, kamēr vīrietis pelna naudu, lai vińai ir par ko izklaidēties. Bet ne jau man ar tādu cilvēku jādzīvo, tāpēc, lai jau... Un tieši esmu novērojusi, ka tām sievietēm visbiežāk nekas vairāk arī neinteresē par prastu klačošanos, tāpēc arī neuzskatu, ka tā būtu mana vaina, ka nevaru atrast kopīgu valodu ar tādu cilvēku. Gan jau ka kaut kur eksistē kāda gudra, lieliska mājsaimniece ar interesantu personību, bet es tādu neesmu satikusi.
12.08.2016 00:16 |
 
Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
exDellicious +++
Man vecāki, kad brālim uzradās draudzene skolas laikā, deva viņam naudu, lai var izmaksāt kino biļeti un kafejnīcu, arī šobrīd, ja ar brāli būsim vakariņās, zinu, ka samaksās arī par mani, tā esam audzināti un mans vīrs arī savai mammai izmaksās, uzdavinās viņai kārotās lietas, rūpēsies ar tēti, lai mamma justos mīlēta un lutināta, tā viņš ir audzināts un tā viņš izturās arī pret mani - sievietes jāmīl un jālutina. Tās vnk ir pašsaprotamas lietas man apkārt esošo vīriešu ģimenēs.
Bet es jau tāpēc nepametu darbu un nesāku dzīvot tikai vīram uz kakla, nē. Man patīk savi ienākumi, tas man liek justies labi, patīk vīru pārsteigt ar dāvaniņām, pārsteigumiem.. kā teikt - dods devējam atdodas.
Un savu dēlu es tieši tā pat audzināšu un nevis, lai viņš būtu pēc cosmo puišu domām "lupata" vai zem papēža, bet vīrišķīgs, mīlošs un rūpīgs vīrietis.
Bet es te nevienam nemācīšu kā dzīvot, vai pareizos/ nepareizos variantus nenorādīšu, katram jau sava dzīve.
11.08.2016 19:18 |
 
Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Well, well... nekad nevienas attiecibas man virietis nav prasijis par kaut ko maksat. Ne rekinus, ne izklaides, ne celojumus. Ari apdavinata esmu bijusi vienmer. Tas tiem ,kuri uzskata, ka tadi virisi neeksiste. Tam ari nav bijis sakars ar manu nespejibu nopelnit. Esmu pelnijusi un pelnu loti labi ( ari pec Rietumeiropas standartiem virs videja) , gluzi vienkarsi manas finanses ir mana darisana, virieti tas nekad nav interesejis. Ja nu vienigi tik daudz, lai apvaicatos, vai man visa ir gana un neko nevajag.
Ar virieti, kurs man liktu kaut ko dalit- kopa nebutu, jo when you know you can do better- you do better.
Pilnigi vienalga par citiem pariem- lai dzivo ka grib. Mani tikai izbrina , ka tas , kuram nekad nekas netiek, blauj, ka tas, kuram visu dod bez prasisanas , ir vai nu maukas vai paraziti. :-D
11.08.2016 18:53 |
 
Reitings 35
Reģ: 29.02.2016
28.
Man nav OK, ja no manis randiņu periodā gaida, kad es apmaksāšu rēķinu restorānā. Un nebūt neesmu merkantila sterva, kura to vien dara, kā sūc no vīrieša naudu. Pati strādāju un varu sevi apgādāt un bērnu arī, bet restorānā gan man, gan manam vīrietim būtu pazemojoši, ja es vilktu ārā savu maku. Un uzskatu arī, ka sievietei kaut vai normālai smadzeņu darbībai (lai nerodas galvā kkāda h*iņa) ir jāstrādā, bet tā izmaksāšana restorānā vīrietim ir vienkārši psc. Nekad un nekādos apstākļos.

Pilnīgi piekrītu!
11.08.2016 14:25 |
 
Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Un cik tev, meitenīt?
Izmaksāšana būtu jāuztver kā jauks žests, nevis pašsaprotama lieta.

28.
Man nav OK, ja no manis randiņu periodā gaida, kad es apmaksāšu rēķinu restorānā. Un nebūt neesmu merkantila sterva, kura to vien dara, kā sūc no vīrieša naudu. Pati strādāju un varu sevi apgādāt un bērnu arī, bet restorānā gan man, gan manam vīrietim būtu pazemojoši, ja es vilktu ārā savu maku. Un uzskatu arī, ka sievietei kaut vai normālai smadzeņu darbībai (lai nerodas galvā kkāda h*iņa) ir jāstrādā, bet tā izmaksāšana restorānā vīrietim ir vienkārši psc. Nekad un nekādos apstākļos.
11.08.2016 14:23 |
 
Reitings 35
Reģ: 29.02.2016
Es uzskatu, ka puisis rīkojas pareizi. Viņam nav tevi jāaudzina.
Pati biju līdzīgā situācijā, dzīvoju kopā ar puisi, bet finansiāli man palīdzēja tēvs. Vēlāk, kad jau pati strādāju, ar savu algu sevi nodrošināt pilnībā nespēju, jo pelnīju minimālo, un reizēm pat zem viņas. Taču mani joprojām finansiāli atbalstīja tēvs, vismaz īrei katru mēnesi nauda bija.
Draugs pelnīja vismaz divas vai pat trīs reizes vairāk nekā es, taču savu naudu paspēja notērēt arī krietni ātrāk nekā es. Kad viņš izvācās, un pienāca laiks šķirties, viņš man pateica - ka neuzskata par pareizu, ka mani turpina nodrošināt tēvs (neskatoties uz manis pašas dabru), un arī viņam nav mani jānodrošina. Bet lūk, katrs var domāt savādāk. Mēs ar šo puisi dzīvojām, jāsaka kā ir, pēc principa - tava alga ir tava alga, mana alga ir mana alga.
Šobrīd dzīvoju jau ar citu vīrieti, un mums arī domāšana ir savādāka. Strādajam abi, abu alga, ir mūsu kopējais ģimenes budžets. Un ja viens no mums nestrādā, jebkāda iemesla dēļ, tad otrs velk pirmo uz priekšu, un uzņemas pilnu atbildību. Bet es uzskatu, ka tā vairāk vajadzētu būt tad, ja esat precēti, vai jau tiešam ģimene.
Katrā ziņā, pēc iepriekšējā puiša, savas kļūdas esmu atzinusi, un tagad cenšos sevi finansiāli nodrošināt vienmēr, nevēlos būt atkarīga, ne no kāda vecāka, ne arī no savas otrās pusītes. Joprojām saku, ka saņemu mazāk, nekā patiesībā, un šo "slēpto" naudu arī uzskaitu uz krājkonta, par kuru draugs nezina, lai visādās dzīves situācijās spētu sevi kaut kā nodrošināt.
11.08.2016 14:06 |
 
Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
exDellicious
perfekti pateikts!
11.08.2016 12:33 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Itsme, man ir tuvs Tavs dzīvesveida apraksts, bet tiešām nedomāju, ka tām mājsaimniecēm ir vajadzīgs Tavs žēlums. Ir pietiekoši daudz karjeras cilvēku, kuriem interesē tikai sava izvēlētā darba joma un nekas cits. Katram cilvēkam ir savas intereses, kuras diez vai vajag noniecināt, tikai tāpēc, ka Tev citas jomas ir aktuālākas. Ja Tu nespēj atrast kopīgu sarunu tematu, tas nenozīmē, ka automātiski tā ir Tava sarunu biedra vaina.
11.08.2016 11:51 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Tieši to es domāju, sastopot nepamatoti iedomīgu sievieti.

Un pēc kā Tu vērtē, ka viņa ir nepamatoti iedomīga?
Kāpēc Tu, parasts vidusmēra vīrietis, mēģini grupēt cilvēkus, līmējot kaut kādas birkas? Es protams zinu, ka tagad Tu teiksi, ka neesi nothing special un nekad neesi teicis, ka esi no augstākās līgas, bet tāpat kā mēs, viduvējības, atļaujamies spriest par citiem, tāpat to darī arī Tu. Tikai Tavā gadījumā Tu uzskati, ka esi krietni kas vairāk..
Turklāt man nav saprotams, kāpēc tik ļoti uztrauc meiteņu, kas neinteresē un neatbilst konkrēta vīrieša iedomātajam ideālās sievietes tēlam, prasības pret vīriešiem. Mani, piemēram, neinteresē, kādas prasības pret sievietēm ir vīriešiem, kuri mani galīgi nesaista.

Perfekti teikts! Mani arī interesē, kāpēc Roberts jutas tik aizvainots, ja kādai sievietei nav pieņemami maksāt par vīriešiem randiņošanas periodā un kā pretarguments seko - Tu esi vidusmēra, ne ar ko neesi īpaša utml. gudrības. Kurš nu to vispār būtu teicis
10.08.2016 20:43 |
 
Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Es laikam esmu no tām, kuras bez darba sēdēt nevarētu. Man patīk strādāt, pelnīt pašai savu naudu, izglītoties, uzturēties sabiedrībā. Labprāt dodu arī savu materiālo ieguldījumu attiecībās, jo, nespēju iedomāties situāciju, ka draugs strādā un maksā visus rēķinus, bet mana nopelnītā nauda paliek tikai man. Gribu pati pilnveidoties, sevi attīstīt profesionāli, un, kāpēc gan man draugam savu reizi neuzsaukt restorānu vai kādu izklaidi, ja pelnām +/- vienādi? Justos ļoti slikti, ja man būtu kādam jāprasa nauda sev jaunai somiņai vai jebkam citam, ko sakārojas. Zinu vairākas sievietes, kas bez darba un izglītības sēž mājās jau n-tos gadus, kamēr viņu vīri/draugi strādā bez brīvdienām un, ja godīgi, man viņu ir nedaudz žēl. Protams, ja jau visus tas apmierina, tad viss ir ok. Tikai skaidri zinu, ka es tā ilgi nevarētu. Nevērtēju sevi baigi augstu, bet otru pusi tomēr gribētu sev līdzvērtīgu. Īslaicīgi uzturēt savu mīļoto krīzes situācijā, jā, nav problēmu. Bet nu diemžēl savā paziņu lokā neatrodu nevienu superīgu mājsaimnieci, kura brīvajā laikā sevi pilnveido, attīsta utt., līdz ar to, vairumā gadījumu ir diezgan seklas personības, ar kurām nav par ko parunāt pat tad, ja nav satikta vairākus mēnešus. Tāpēc tomēr nedaudz sliecos piekrist Roberts. I (t)
10.08.2016 20:33 |
 
Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Bet kāds tam iemesls? Es tiešām nesaprotu objektīvu pamatojumu šim uzskatam. Vai tiešām sieviete nespēj kritiski palūkoties spogulī, savos izglītības dokumentos un amata aprakstā un salīdzināt redzēto ar sev zināmo cilvēku atbilstošajiem parametriem?

Sevi jāsalīdzina ar citiem, lai gūtu priekšstatu par savu "vietu" sabiedrībā.


Robert, salīdzināšana sevi ar citiem ir vieglākais veids, kā iedzīt sevi kompleksos un depresijā. Paskaidrošu, kāpēc. Pat, ja meitene pieder pie grupas, kas tavā uztverē skaitās "īpašās", pat, ja viņa ir skaista, inteliģenta, dzīvesgudra un ar veiksmīgu karjeru, orientējas literatūrā, mūzikā, vēsturē un kur tik vēl ne, VIENMĒR atradīsies kāda, uz kuras fona viņa liksies vienkārša vidusmēra neinteresantā sieviete, un tad būs vēl kāda, uz kuras fona tā otrā atkal neliksies nemaz tik īpaša, un tā var turpināt bezgalīgi. Kas padara īpašu sievieti, kas nav visgudrākā, visskaistākā, visinteliģentākā ... ? Jebkas! Viņa ir lieliska māte, viņa ar savu klātbūtni spēj nomierināt tā, kā nespēj nekas cits, viņa spēs sasmīdināt pat tad, kad gribas raudāt vai dusmoties utt.
Ļoti labi, ka tev ir savi standarti un prasības, bet uzskatīt, ka visas pārējās, kas neatbilst TAVIEM STANDARTIEM, ir viduvējības, un viņām būtu jāpārstāj sevi uzskatīt par īpašām, ir diez gan nožēlojami.
10.08.2016 19:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits