Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Grūti būt tikai kolēģei...

 
Reitings 35
Reģ: 26.05.2011

Saja darbavieta stradaju jau nedaudz vairak par diviem gadiem, visu laiku sastradajos ar savu vaditaju (puisi), mums kontakts ir ciess, jo ikdiena patstavigi ir daudz kas jaapspriez,esmu vina ''laba roka'' taka naākas daudz kopa darboties!

Jau no sakuma, kad atnacu uz turieni stradat, vins man likas simpatisks, bet nekas vairak, vinam bija attiecibas, man arii, nemot vera ka zinu kada izskatijas vina bijusa(un ari vieniga)draudzene, es saprotu, ka nu dien neesmu vina gaume, jo vinai bija XS izmera, tatad tieva, mazina, smuka (es atbilstu tikai pedejai ipasibai, jo esmu M izmera meitene:D )!

Labas attiecibas mums ir bijusas vienmer, jo vins ir patiesam lielisks cilveks, un man ar vinu vienkarsi ir forsi!Otru tadu cilveku ne meiteni, ne puisi neesmu satikusi!

Pedeja laika jutu ka vins mani vairak pievelk, biezak ejam uz ballitem ar kolegiem tadejadi tur ir brivaka atmosfera, un mes varam brivak parunat!

2 ieprieksejas nedelas pec ballitem esmu palikusi pie vina pa nakti, vins pats piedavaja man braukt pie vina (japiebilst gan ka vins bija diezgan iedzeris,bet no rita nebij taka, ka vins man prasa - ko es te daru), es piekritu, varbut ta bija mana kluda...jo tagad es par vinu biezi domaju, darba ir jociga sajuta but blakus vinam (piebildisu, ka darba mes nevienam nestastam un ari pasi nerunajam par to, kas bijis starp mums, ta it ka nekas nebutu bijis)!

Es zinu, ka attiecibas vins tagad nevelas, jo grib sakartot pats savu dzivi, un vinam ir iepatikusies dzive vienam bez otras pusites.

Es nezinu ko man darit, pateikt vinam, ka es veletos but ar vinu, izradit simpatijas?Jo jau tagad es jutu ka mes abi darba runajot ta kautri sasmaidamies, nu es jutu ka starp mums kaut kas ir un pats vins ari teica,pagajusaja nedela, ka es nekad vinam neesmu bijusi vienaldziga, bet.....man ari ir sajuta ka starp mums nekad nekas nebus, jo es nezinu kapec...varbut vins vienkarsi mani neredz ka savu draudzni, vai kas...kas varetu but par lietu???

Man jau pat bija doma notievet, jo varbut tad es vinam vairak patiktu?(jo vinam patik tas tievaas, pats vins ari ir tads S,M izmera pusis)

Es nezinu.....

26.05.2011 20:05 |
 
Reitings 179
Reģ: 16.11.2009
Nepievērs viņam tik daudz uzmanības. Man personīgi arī nepatīk, ka man par daudz bāžas virsū, bet ja nebāžas, tad jau atkal es rīkojos.
Viņam tu esi pārāk viegli dabūjama, tas jau nav vairs interesanti. Vīrieši ir mednieki! :-)
28.05.2011 01:08 |
 
Reitings 35
Reģ: 26.05.2011
Bet jus domajat ka vins man skiet ideals?
Man nekad nav piesaistijusi sadi sm,m izmera mazie puisi, kam kaja ir tik pat tieva ka man roka....
nenoliegsu simpatisks vins ir, bet ne jau skaistulis, modelis, princis....

mani vins vienkarsi piesaistija ar savu butibu, savu humora izjutu, savu cilvecibu, to divu gadu laiku esmu iepazinusi vinaa....
27.05.2011 21:12 |
 
Reitings 97
Reģ: 25.05.2011
Klausos un brīnos par Jums dāmas!
Pirmam kārtām, cienījamās dāmas sāciet analizēt situāciju nevis detaļas, pateiktos vārdus, teikumus utt.

Situācija pati par sevi parāda, ka vīrietim viņa nav svarīga. Ja gribētu būt kopā, sen jau to būtu izdarījis (precēšanās ir cits stāsts, tāpēc nekad to nelieciet vienā maisā).

Izskatam ir nozīme!!! Es saku izskatam, tāpēc, ka komentāros pieminēja pāris gadījumus, ka seksīgs dzeks bija kopā ar apaļīgu meiteni. Jūs jau neziniet, bet viņam varbūt tādas uzbudina??? Milzīgs dibens, lielas kuplas krūtis utt.
Tāpēc aizmirstiet tos dažus izņēmumus, kurus esat redzējušas. Dzīve nav pasaka, gribi tievu dzeku visticamāk, viņam patiks tādas pašas tievas.

Bet par visu svarīgāks izskatā ir SEJA, pat tieva sieviete ar skaistu dibenu un formīgām krūtim nekad nebūs pievilcīga bez simpātiskas sejas.
Labi, ka cilvēkiem ir dažādas gaumes. Bieži sastopos ar to, ka draugam liekas perfekta, man liekas viduvējība un otrādāk.
Es personīgi nekad negribētu būt kopā ar korpulentu meiteni. Pats esmu muskuļots ar plakanu vēderu.

Rezumē.
*Izskatam ir nozīme!
*Gaumes ir dažādās, citiem apaļīgas ir seksīgas.
*Seja ir PATI SVARĪGĀKĀ ķermeņa daļa vīriešu skatījumā.
*Lūdzu analizējiet situāciju nevis detaļas!
*Šis vīrietis nevēlās būt ar tevi kopā! Kāpēc? To tu pati labāk zināsi, bet jebkuram vīrietim vajag blakus sievieti un vienmēr!
27.05.2011 15:18 |
 
Reitings 42
Reģ: 29.01.2009
Ko Jūs visas muldat, ka izmēram nav nozīmes? Pašas sev šos murgus iestātiet un pēc tam gaudojiet, ka nav džeku.
Izmēram ir nozīme. Vienmēr.

Man ir labākais draugs, kurš ir ideālais vīrietis, BET viņš ir S/M izmēra un tas IR vienīgais iemesls kāpēc viņš NEKAD nebūs nekas vairāk, lai kā viņš to vēlētos.

Vienkārši nespēju iedomāties čali, kas ir maza auguma, es tādiem pat nedodu iespēju, lai cik laba viņam sirds. Es negribu iedzīvoties apti savos kompleksos tāda klātbūtnē jūtoties liela.

Piebildīšu, ka man ir XXS un XS izmērs un M man šķiet, ka ir nolaidība, ja vien Tu neesi tikko pirms vai pēc bērniņa piedzimšanas.

Un iespēja manā gadījumā ir tikai +XL (auguma ne tauku ziņā) džekiem.

Tā, ka - lai cik laba, fantastiska, lieliska Tu būtu, ja viņam patīk XS izmēra meitenes, kopā Jūs NEBŪSIET, jo viņam tas IR svarīgi.
27.05.2011 14:39 |
 
Reitings 216
Reģ: 01.08.2009
opaalillaa

Es neizlasīju visus komentus,jo slinkums,bet varu tikai piekrist,ja mīl,tad mīl neatkarīgi no izmēra,parametriem un izskata.
Personīgi zinu vienu pāri,kur čalis ir riktīgs modelis-trenēts augums,smukiņš,siekala tek katai otrajai meitenei,bet viņš ir kopā ar meiču,kura par viņu ir vismaz 3 reizes smagāka un apaļāka.Jā,viņa nestaigā netīra,saplēstām drēbēm utt.,viņa sevi kopj,rūpējas,bet galvenais viņa sevi mīl.
Zinu vēl personīgi vienu apmēram tādu pašu pāri un viss ir čikeniekā!
Tev tiešām ir kompleksi ar kuriem pašai jātiek gala no sākuma,jo nepārliecinātība atgrūž cilvēkus.Saku pēc savas pieredzes,jo laiku atpakaļ man pievērsa uzmanību,bet es sevi biju iedzinusi tādos kompleksos!Likās kā es varu patikt?Maza,resna,īsumā riktīgs čau.Tā tas ilga gadu vai pat 2 un tad es sapratu,ka jāsāk pašai ar sevi strādāt,tagad es jūtos laimīga un to novērtē arī man apkārtējie cilvēki-dzīvesprieku,smaidu,pašpārliecinātību. (l)
Tas,ka nepieņēmi to otru darbu ir tiešām stulbi,jo kā jau viena meitene teica-lielāka iespēja,ka varētu būt attiecības,ir tieši tad kad neesat katru dienu kopā.Un ja tev ar viņu jau tā ir draudzīgas attiecības,tad kontakts jums napazustu,bet cik forši būtu tie brīži,kad atkal tiktos ballītēs vai pēc darba :-)
Esi gudra-mīli,bet nepazemojies,neiznieko dzīvi.Ņem visu ko vari,protams,vajadzēs ar kko zaudēt,kā šoreiz-ikdienas kopā ar viņu,bet cik daudz tu varētu iegūt. ;-)
26.05.2011 23:12 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tāpēc Tev vajadzēja parādīt, ka Tev arī ir savi mērķi un aiziet uz labāku darbu, bet takā tu atteici, tava vienīgā interese ir savaņģot viņu, iekārtoties viņa dzīvoklī, palikt grūtai, apprecēties un viss... :%27-(
26.05.2011 22:18 |
 
Reitings 35
Reģ: 26.05.2011
jaa, piekritu, tas texts jau ir tads - negribu attiecibas - nu sviests, taa es ari nodomaju, bet nu ari pirms tam vins man visu laiku teica ka grib pilnveidoties, padzivots pats sev jo attiecibam vinam neesot laika, tapec pec sis vina iszinas nolemu, ka vins nemelo, un vins PATIESAM NEVELAS VISPAR ATTIECIBAS...

bet nu es jau par to saubos, un neticu vairs tam....ja es vinjam liktos ka iespejama potenciala draudzene vins tacu butu kko megjinajis....
es vispar tagad sezu bik sashauta...sodien pazuda visas manas ceribas uz vinju:(
26.05.2011 22:12 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Negribu nevienu sāpināt ar vārdiem, bet ja saņemtu tādu tekstu tad atmestu visas cerības. :-|
Cilvēki protams ir dažādi, bet man jau šķiet, ka satiekot otru pret kuru nostrādā tas klikšķis nu nevajadzētu būt tādiem šķēršļiem, kā negribu attiecības, jo gribu būt viens, man šķiet ka cilvēks kā tāds nav ieprogrammētas savu dzīvi pavadīt viens, tikai bieži vien to otru cilvēku nevar tik fiksi vien satikt.
Arī man ir teicis vīrietis, ka nevēlas attiecības, bet pēc neilga laika skatos, ka viņam ir jaunas attiecības... Viņi vienkārši melo lai nesāpinātu.
26.05.2011 22:08 |
 
10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
ziniet ko man viens puisis pateica?
lai vai cik es sexīga- mani viņš neprecēšot :D:D
(to mēs vēl redzēsim)
26.05.2011 22:05 |
 
Reitings 494
Reģ: 29.01.2009
Mīļā meitene- viņs tevi negrib un viss! Pieņem to par esamo...
26.05.2011 22:05 |
 
Reitings 35
Reģ: 26.05.2011
-Guarana izlasot tavu textu, baig iesedas sirdi citats no taa
''Citādi viņš spriežot pēc tā "Tu neesi vienaldzīga, bet negribu attiecības" nozīmē to, ka viņš nevēlas ar Tevi attiecības!''.....
laikam ka ta ir, man jabeidz fantazet un japaskatas reali, ka VINS TACU MANI NEGRIB
26.05.2011 21:46 |
 
Reitings 35
Reģ: 26.05.2011
atceros vel ka pagajusaja sestdiena guejam gulta vins mani ciesi apskava,es tiesam jutos nu taaaaaaa, nu vnk laimigi, un es to ari vinam pateicu - tu man liec justies tik jauki, paldies tev-....vins gan neko neatbildeja...tad es prasiju vai vins dzirdeja, vins nopurinaja galvu, kas nozime, jaa un pateicu - es esmu vesais, neko neatbidu (un iesmeja)!....

te var domat 500 miljonus variantu ko vins isti domaaa par mani....
26.05.2011 21:43 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Negribas ar negācijām, bet izlasot to ka atteicies no labāka darba piedāvajuma tāpēc, ka negribi prom no viņa nu sviests!
Zini es domāju, ka bieži vien ir tā ka nenovērtējam to kas mums ir blakus, bet kad tā nav tad pietrūkst. Varbūt ja aizietu viņam sāktu ļoti pietrūkt. Citādi viņš spriežot pēc tā "Tu neesi vienaldzīga, bet negribu attiecības" nozīmē to, ka viņš nevēlas ar Tevi attiecības!
26.05.2011 21:41 |
 
Reitings 35
Reģ: 26.05.2011
es pirms dazam dienam vinam uzrakstiju sms
-ka mani kkas velk pie vina, un ka protams uz neko nepretendeju,jo zinu ka vinjam attiecibas tagad nav vajadzigas, vienkarsi gribeju to pateikt!
-vins atbildeja : ka es ari nekad neesmu bijusi vinam vienaldziga, bet man taisniba, ka vins attiecibas nevelas un viss!
Un es vinju diezgan labi pazistu, principa varetu teikt ka esam ka draugi, tapec zinu ka vins neizmanto meitenes un nav nekads bruncumednieks!

Njaa ja jau es vinam patiktu, un vins kko gribetu vins kko daritu (jo esmu redzejusi, ka vins toreiz aplidoja to manu draudzeni, kura vinju atraidija, kaa vins centas darit viskko), ar mani vins ta nedara, vsp principa neko nedara, tatad laikam neko negrib:(
aj:(
26.05.2011 21:31 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vienigais risisnajums sitam visam bija labaks darbs, kuru tu nepienemi.

nu patik vinam taas meitenes, tapec uzreiz o adas ara jalien...?
26.05.2011 21:29 |
 
Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
opaalillaa,

esmu redzējusi ārus, kur viens ir skaists, otrs nē. Tad jau iznāk, ka tu sevi par nesmuku uzskati.
26.05.2011 21:26 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Par to svara nomešanu - tas ir sliktākais, ko Tu vari izdarīt!
Ja vēl puisis uzzinās, ka viņa dēļ nomet svaru, var padomāt, ka Tev ir zems pašvērtējums.

Protams, nezinu to vīrieti, varbūt viņam tieši patīk tādas meitenes, kas viņa deļ gatavas uz visu..
26.05.2011 21:14 |
 
Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
opaalillaa. stulbi dariji ka darbu nepienjemi. tas tev butu palidzejis. bet piekritu par izskatu. visi puishi kuri man ir loti labi draugi visi kaa viens apgalvo ka izskats speelee loti lielu lomu.
ari mans draugs piekrit, ka pirmais iespads tomer rodas no izskata,pec tam tu tikai iepazisti personibu.
nav taa ka tas ir svarigakais - bet tas ir svarigi. bet neapgalvoju ka nav puishi kam patik dazadas meitenes. vienam patiik mazaas xxs xs vienam tieshi otradi uz tadam kniipaam neskatitos skatitos uz lielaakaam daamaam .
maneejam piemeram loti patik ka esu gara auguma,slaida (taa vinsh saka). zinu ka vinjam tas bija tas kas lika mani uzrunat klubaa :D
26.05.2011 21:12 |
 
10 gadi
Reitings 668
Reģ: 16.08.2009
man liekas,ka tu jau atbildēji uz savu jautājumu- attiecibas vins tagad nevelas, jo grib sakartot pats savu dzivi, un vinam ir iepatikusies dzive vienam bez otras pusites.

VIŅŠ NEGRIB ATTIECĪBAS,NEBĀZIES VIRSŪ
26.05.2011 21:07 |
 
Reitings 35
Reģ: 26.05.2011
un meitenes tas kuras te man saka, ka VIRIETIS MILES ARII XXL IZMERU,JO MILES TEVI PAR TO KA VIENKARSI ESI!

Nu baac, tacu ta nav, kur esat redzejusas neglitu puisi ar superskaistu modeli?Nu nav tacu taaa...common...
Viriesim nu toch izskats ir loti svarigs!
26.05.2011 20:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits