Bērzu sulas

 
Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009

Šodien tiku pie pamatīgas litrāžas ar šo pavasarīgo burvju dziru, bet jau no iepriekšējās 5l kanneles pagaršoju vien pāris malkus. Man nepatīk tā pliekanā garša, bet atceros, ka bērnībā bērzu sulas bija skābenas, tātad kaut kas jāliek klāt, tik kas? Citrons, rozīnes...?

Izdomāju, ka uztaisīšu bērzu sulu kūri, tikai lai izlaktu tos 20 litrus, vajadzēs pārcelties uz dzīvi tualetē.

Lūdzu padomus, kā uzlabot tās suslas garšu!

13.04.2011 17:33 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Var arī iztikt tikai ar rozīnēm, jo skābuma garša radīsies jau no rūgšanas vien. Atstāj, lai stāv, vislabāk vēsākā vietā un pailgi.
13.04.2011 17:37 |
 
Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Uz 5l burku 2 upeņu zariņi un 100g rozīnes.
13.04.2011 17:36 |
 
Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
UP
13.04.2011 17:33 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits