demoiselle - es ari gatavoju savu kafiju ar italu kannas palidzibu, viss tas aromats no pupinas iznak ara, uhh, bauda! Plus, man ari ir specials traucins piena putosanai - katru ritu lieliska majas gatavota latte vai kapucino. Pedeja laika sanakusi dazadi parbraucieni, lidz ar ko nav pasai iespejams pagatavot rita kafiju un nakas izlidzeties ar tas iegadi arpus majas. Mans secinajums - biezi nakas vilties, nav tas aromats, varbut del pupinam,varbut del pagatavosanas, tomer taja italu kanna vina lenam ar tvaiku tiek gatavota, un gala rezultats ir vienkarsi fantastisks. Tapat lidz sim esmu uzgajusi vienu kafijas brendu, pacina balta krasa ar italu karogu, kas tirgo vienigo malto kafiju, kas ir vienkarsi FANTASTISKA, bet, diemzel, ir problema to iegadaties, tadel ikdiena lietoju pupinas, ko pirms katras reizes samalu kafijas dzirnavinas.
Nekad nespetu dzert skistotso, tad jau labak to pasu teju vai udeni.