Domāšanā - esam rāmjos vai brīvi - esam rāmjos vai brīvi

19.11.2019, Wilkiraine

/Raksta producents Komandors - īpaši šai saitei/

Cilvēce attīstās viļņveidīgi. Te pēkšņi notikumi ieskrienas milzīgā ātrumā, te atkal aprimst. Dzīve tad ieiet rāmajā periodā. Kad šie rāmie periodi sākas? Tad, kad sabiedrība aprod ar dažu "trako" izgudrojumu eksistenci un sāk tos lietot ikdienā.

Piekrītu tam, ja mēs darītu tikai to- kas vajadzīgs, tad mēs šodien aizvien dzīvotu akmens laikmetā. Jo 99% visu apkārtējo priekšmetu/ lietu esamība- ir "kreisās vītnes" cilvēku jauninājumi.

Dažreiz lielvalstis veic agresijas mazāko zemju virzienā. Ne vienmēr tas nozīmē, ka tur tiek sūtītas kājnieku divīzijas un tanku armādas. Daudzreiz pietiek ar smadzeņu skalošanu. Piemēram iestāstot: skolas autobusi ir tikai dzelteni, visiem jāstaigā baltās mazās kediņās, un ka moderni sekot ir izgudrojumiem "tur", nevis kaut ko pašiem izgudrot.

Un- šķiet, kaut kur Francijā agrīnos 50tajos ir izgudroti "bikini" peldkostīmi. Kurus esam pieņēmuši un pārņēmuši vēl padomju laikos. Kāds kapitālistu izgidrojums, kas veiksmīgi caur "dzelzs priekškaru" ir iekļuvis arī Baltijas jūras iedzīvotāju prātos. Tikai tādi un ne savādāki jau 8to gadu desmitu. Pienācis laiks ko mainīt...

Lielais jautājums ir: esam rāmjos vai brīvi?

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits