Tūkstošgades sieviete, mode īr būt neatkarīgai

20.05.2019, FinansisteLV

Frāze "Nākotne ir sieviete” nav nekas jauns. Pirmo reizi tā tika radīta pirms četrdesmit gadiem 1975. gadā. Tūkstošgadīgās sievietes, kas pieprasa šo 40 gadus veco saukli, ir interesanta kultūras attīstība. Šodienas divdesmit un trīsdesmit gadnieces dzīvo pilnīgi citā pasaulē, salīdzinot ar to, kur 70. gadu vidū sievietes bija finansiāli, ir grūti samērot attiecību pret šīm abām paaudzem. Es ticu, ka patiesībā mūsdienu jaunās sievietes varētu kļūt par finansiāli neatkarīgākajām sievietēm vēsturē.

Tūkstošgades sieviete

Tūkstošgades sievietēm ir lielāka brīvība ar savām finansēm nekā jebkad iepriekšējās paaudzes. Precējusies sieviete nevarēja pat saņemt savu kredītkarti pirms 1975. gada bez atļaujas, un vientuļām sievietēm nebija viegli, uzturēt sevi vienām pašam. Šodien sieviete var pelnīt, investēt, attīstīties un veidot finansiālo neatkarīgu pašas spēkiem!

Vērtību maiņa

Mēs esam arī liecinieki tūkstošgades vērtību - gan vīriešu, gan sieviešu dzimumam - ietekmei uz darba vietu kā viņi strādā un veido savu darbu un karjeras izaugsmi. Mūsdienu sievietei un vīrietim vērtību pamatā ir misijas sajūta un nozīmīgums darbā. Ir svarīgi kā nauda tiek nopelnīta.Ir skaidrs, ka daudz kas pasaulē ir mainījies, un ir laiks tūkstošgades sievietēm mainīt uztveri par sievieti un naudu.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!