Cosmo Shopping Nights: rudens modes tendences

30.09.2014, ance_silina

Lielākā iepirkšanās ballīte - Cosmo Shopping Nights - jau nedēļas nogalē! 3. oktobrī no plkst. 16:00-23:00, 4. oktobrī no 10:00-23:00, savukārt 5. oktobrī - no 10:00-21:00 modes un izklaides centrs Rīga Plaza kļūs par galvaspilsētas karstāko punktu, kur pulcēsies modes mīļotāji un entuziasti. Atlaides jaunajām apģērbu kolekcijām - skan vilinoši, vai ne? Lūk, rudens TOP modes tendences, kurām tev jāpievērš uzmanība Shopping Nights laikā!

Burberry Prorsum, foto: Pinterest.com

 

 

 

Apmetņi un pončo

Šoruden neapšaubāms līderis virsjaku lauciņā - lieli un koši apmetņi, kā arī pončo tipa mēteļi. Ne velti Burberry Prorsum skatē redzētais krāsainais apmetnis šobrīd ir katras Holivudas slavenības garderobē un ir izpirkts visā pasaulē. Mode vēl nekad nav bijusi tik komfortabla! Ērtus un siltus apmetņus varējām redzēt Burberry Prorsum, Etro, Roberto Cavalli un citās skatēs.

 

Stella McCartney, foto: Pinterest.com

 

 

Adījumi

Nevienu vairs neizbrīna biezi un silti adījumi uz modes mēles lielāko dizaineru skatēs, taču šoruden tie kļuvuši vēl lielāki, apjomīgāki un izteiksmīgāki. Turklāt šoruden vari tos valkāt negaidītās kombinācijās - ar pieguļošiem svārkiem un klasiska piegriezuma biksēm. Iedvesmojies no Michael Kors, Marc Jacobs, The Row.

 

Saint Laurent, foto: Pinterest.com

 

 

Saldie sešdesmitie

60. gadu mode piedzīvo otro elpu, pateicoties tādiem dizaineriem kā Saint Laurent un House of Holland, kuru kolekcijās redzamas modernas variācijas par sešdesmito tēmu. Mini svārki, trapeces piegriezuma kleitas, ģeometriski precīzas frizūras un pasteļtoņi!

 

Just Cavalli, foto: Pinterest.com

 

 

Modes džungļi

Alexander McQueen, Fendi, Pucci un Versace skatēs tāda ziemas klasika kā kažokādas ieguva jaunu izskatu - tās bija redzamas neiedomājamās toņu saspēlēs.

 

Celine, foto: Pinterest.com

 

 

XXL mēteļi

Vēl viena sezonas klasika - 3/4 garuma mēteļi šoruden kļuvuši vēl garāki un vēl platāki. Vīriešiem raksturīga fasona mētelis Dior skatē vai sievišķīgāks modelis Celine skatē - izvēlies savējo!

 

Miu Miu, foto: Pinterest.com

 

 

Fizkultūras stunda

No Fendi līdz pat Miu Miu, atlētiskā estētika iedvesmoja dizainerus arī šosezon. Populārākā bija zilu, sarkanu un melnu toņu palete, materiāli - flīss un tīkliņaudums.

 

Valentino, foto: Pinterest.com

 

 

Pasaku mežs

Sarkangalvīte, Sniegbaltīte vai apburtā princese - kurā pasaku tēlā vēlies iejusties tu? Dizaineri parūpējās, lai viņu kolekcijās katra sieviete spētu justies kā princese. Īpaši sapņainas, greznas, delikātas un smalkas bija Dolce & Gabbana, Valentino un Alexander McQueen skates.

 

Balmain, foto: Pinterest.com

 

 

 

Modes armija

Nav noslēpums, ka pasaulē valdošās politiskās un ekonomiskās tendences atstāj savu nospiedumu arī modes lauciņā - iespējams, tieši tāpēc rudens/ziemas kolekcijās tik izteikti bija vērojama militārā noskaņa ar haki toņiem, striktiem piegriezumiem, strukturētiem siluetiem un metāliskiem akcentiem. Redzēts Balmain, Vivienne Westwood, Calvin Klein un Isabel Marant skatēs.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits