Cosmo Shopping Nights: 8 lietas perfektai garderobei

23.09.2014, ance_silina

Jau 3., 4. un 5. oktobrī modes un izklaides centrā Rīga Plaza norisināsies iepirkšanās ballīte trīs dienu garumā - Cosmopolitan Shopping Nights. Tās laikā tevi sagaida atlaides jaunākajām kolekcijām, meistarklases, konsultācijas, konkursi un vēl, un vēl...! Gatavojoties grandiozajam iepirkšanās pasākumam, arī mēs Cosmo redakcijā arvien biežāk aizsapņojamies par rudens modes tendencēm un jaunākajām apģērbu kolekcijām. Šoreiz tev ieteiksim 8 lietas, kas veidos lielisku pamatu stilīgas sievietes garderobei. Varam garantēt, ka Shopping Nights laikā to visu atradīsi par lieliskām cenām!

Ādas jaka

Ne velti šo apģērba gabalu tā iemīlējušas modeles un slavenības – ādas jaka izskatās perfekti gan ar brīvā laika, gan svinīgāku apģērbu. To vari kombinēt gan ar džinsiem, gan romantisku kleitu. Un pats labākais – gadiem ejot tā kļūst tikai kvalitatīvāka.

Perfekts baltais krekls

Balts krekls ir must-have ikvienas sievietes garderobē un izglābs tevi tajos rītos, kad cīnies ar man-nav-ko-vilkt garastāvokli. Pieguļošs krekls izskatīsies lieliski ar dažādu fasonu svārkiem, savukārt kreklu ar pagarinātu aizmugures daļu vari kombinēt ar mīļākajiem džinsiem vai ādas biksēm.

Mazā melnā kleitiņa

Modes mīlas stāsts ar mazo melno kleitiņu aizsākās jau divdesmitajos gados, kad to starmešu gaismās izcēla leģendārā Koko Šanele. Lieliskai kleitai vajadzētu būt pieguļošai, taču ne vulgāri seksīgai – tad varēsi to kombinēt gan ar augstpapēžu kurpēm un mirdzošu clutch somiņu, gan balerīnām un džinsa jaciņu.

Izcils džinsu pāris

Perfekti pieguļoši džinsi veido garderobes pamatu jebkurā sezonā. Šeit liela nozīme ir kvalitātei – vērts izvēlēties dārgāku zīmolu piedāvājumu, jo tā būs garantija, ka džinsi patiešām būs kā radīti tavam augumam un nezaudēs krāsu pēc pirmās mazgāšanas reizes. 

Lieliskā rokassomiņa

Labas kvalitātes rokassomas stāvēs pāri mainīgajām modes tendencēm un izskatīsies lieliski arī pēc pāris gadiem. Visticamāk, tu to izmanto katru dienu, tāpēc vērts izvēlēties kvalitatīvu aksesuāru. Izvēlies elegantu fasonu ar minimālām detaļām, labu ietilpību un izturīgiem rokturiem. Tumši zila, tumši sarkana, melna un sūnu zaļa krāsa piestāvēs gandrīz jebkam un būs valkājama visa gada garumā.

Žakete

Līdzīgi kā ādas jaka, arī žakete var būt īsts glābiņš dienās, kad nezini, ko vilkt. Tā momentā pārvērtīs tavu ikdienišķo koptēlu un padarīs to piemērotu arī biroja videi vai randiņam.

Kašmira adījums

Tu varētu apšaubīt preces lielo cenu, taču kvalitatīvs kašmira džemperis vai jaciņa patiešām var dzīvot gadiem ilgi, ja tos pareizi kopsi. Turklāt dabiskais materiāls tevi sasildīs pat vēsākajās rudens dienās. Ja vēl neesi pārliecināta, vienkārši pieskaries tam – kašmirs ir maigs kā kaķēns! Vai nevēlies to sajust uz savas ādas? 

Svītrainais tops

1858. gadā Francijas valdība pieņēma ļoti gaumīgu lēmumu - turpmāk visiem jūrniekiem jāvalkā svītraini formastērpi. Savukārt jau augstāk pieminētā Koko Šanele padarīja šo kreklu par must-have ikvienas modīgas sievietes garderobē. Svītrains krekls vislabāk izskatās ar komfortabliem džinsiem vai džinsa šortiem, taču tikpat labi vari to valkāt ar svārkiem līdz celim. Obligāts aksesuārs - sarkana lūpu krāsa!

Ko tu pievienotu šim sarakstam - kādam apģērba gabalam vai aksesuāram jābūt katras sievietes garderobē?

 
Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
Būs pieejami arī ielūgumi?
28.09.2014 17:40 | saite | 1 atbilde | Atbildēt
 
 
+0
Sveika!
Pasākumu varēs apmeklēt bez ierobežojumiem. :)
29.09.2014 12:26 | saite
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits