Karuselis

18.08.2014, Solo_

Es iemīlējos. Bija skaisti, vēl aizvien ir. Bet man sāp, tik ļoti, ka dažu brīdi pieķeru pie domas, ka nekad vairs nespēšu pasmaidīt, smieties un baudīt. Viņš bija lielisks aktieris, es slikta skatītāja, kas neprata nojaust viņa lieliski uzspēlētās jūtas un sāpes. Es grimstu dziļāk un dziļāk. Tik daudz kas atgādina par viņu, arī pavisam ikdienišķas lietas - dzelzceļa tilts, mājas stūris.. Zinu, ka nekas nav beidzies, zinu, ka esmu muļķe, ne par mata tiesa neesmu kļuvusi saprātīgāka, jo tā jau saka - mīlestība padara mūs aklus. Viņš atgriezīsies un es atkal kritīšu atpakaļ jūtu bezdibenī. Dienā smaidīšu, bet vakarā ierakšos spilvenos, klausīšos Nickelback un raudāšu. Viņam nav ne jausmas, kādas jūtas manī mutuļo, jo vienā no saviem lepnības un "es esmu stipra" brīžiem teicu, ka nekādu dziļo jūtu pret viņu man nav, tikai vēlme padarīt vasaru aizraujošāku. Es meloju viņam. Un kā vēl. Bet sev jau nevar samelot, lai kā arī gribētos ticēt toreiz izteiktajiem vārdiem.

 

P.S. Iespējams, no viņa skatpunkta ir pavisam citādi, un tāpēc es zinu - mums jāsatiekas un jāizrunājas. Jo pretējā gadījumā man miera nebūs..

 
Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
zinu,kaa tu juuties,man bija liidziigi-beigaas pateicu-tu man vien biji vasaras aizraushanaas...lai gan es pati nemaz nezinu vai taa bija-labi,lielaa miila taa noteikti nebija,bet nebija arii,taa ka buutu tikai laika kaveeklis,lai siltajos vasaras vakaros,kad visi,kur pazuud un chupojas pa divi,man buutu,ko dariit...jo ieraugot vinju gribeejaas pasmaidiit,kad braucot ar mashiinu vinjsh satveera manu roku un nelaida valjaa,pat paarsleedzot "aatrumus"...vinjsh lika man justies,kaa leetaa,padsmitnieku romantiskajaa filmaa(lai gan padsmit ma aiz muguras)..izrunaashanaas-jaa,taa paliidz,bet jaagrib runaat abiem,nevis viens runaas un otrs tikai maas ar galvu...man shii saruna bija,neteikshu,ka toreiz kljuva vieglaak...savaadaak,tas gan....un ko man beigaas deva shii saruna-sapratu,ka vnk nesatikaamies iistajaa briidii,iistajaa laika,varbuut paaris gadus veelaak,varbuut tgd un viss buutu savaadaak....sirdsmieru tu guusi taadaa veidaa,ka buus apzinja,ka esi dariijusi visu,ka nekas naw palicis nepateiks un nekas,naw nepabeigts...bet jaa taa vasara ar vinju bija iipasha-savaadaaka-koshaakaa-smaidu_smieklu pilna...
24.08.2014 21:33 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Meegini atguut sirdsmieru-noteikti izrunaajies!
19.08.2014 18:06 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits