Living young and wild and free

05.06.2014, LauraZakse

„I live for the nights I can`t remember with the friends I`ll never forget.”

Dažreiz ir jānotiek kam negaidītam, lai piedzīvotu, ko neaizmirstamu. Man tās bija 5 gadu ilgu attiecību beigas: 23 apģērbu maisi, negulētas naktis, pieraudāti kabatlakati un atgriešanās vecāku mājās. Kad saņēmu piedāvājumu doties neaizmirstamā ceļojumā uz Portugāli, man vajadzēja nepilnu stundu, lai bez liekiem sirdsapziņas pārmetumiem, iztukšotu savu bankas kontu, un kopā ar labākajiem draugiem izlemtu doties neaizmirstamā piedzīvojumā.

Šis brauciens bija mana terapija, kas palīdzēja atbrīvoties no veciem, nevajadzīgiem pārdzīvojumiem un senām atmiņām. Es atklāju jaunus horizontus, apvāršņus un iespējas. Apjautu, ka pasaule ir milzīga un mums katru dienu ir simtiem iespēju, un tūkstošiem iemeslu, lai smaidītu. Tieši tas kā mēs uzlūkojam lietas, nosaka to kā jūtamies: protams, glāze var būt pustukša, taču tā var būt arī līdz pusei pilna. Tas, kas notika vakar ir vēsture, kuru tu aizmirsīsi, iespējams, pēc mēneša, diviem vai trim, taču iespējams jau šodien tu sapratīsi, ka vakardienai nav nozīmes. Dzīvē nav nejaušību, viss iepriekš ir kaut kur ierakstīts.

Zem pēdām smiltis un okeāns, saule dedzina apsārtušos plecus, degunā iespiedušās saulesbrilles, vējš matos, un brīvības garša mutē. Es baudu Vinho Verde, dalos smieklos ar draugiem un mīlu dzīvi – visu, kas notiek šeit un tagad.

Atbrīvo prātu un meties piedzīvojumos - tā ir tava dzīve un tikai tavos spēkos ir to sačakarēt vai padarīt neaizmirstamu!

 
Komentāri [1]
 
+0
Paldies par iedvesmojošu rakstu.
Tev lai izdodas beidzot baudīt dzīvi! :)
14.07.2014 08:48 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits