Atbalsts 

 
Atbalsts
Atbalsts
Autorizēts lietotājs10 gadiModerators
  • Reitings Reitings: 1258
  • Komentāru skaits: 1172
 

Draugi

Datumi

  • Reģistrējies:
    29.01.2009 16:49
  • Pēdējo reizi manīts:
    29.03.2024 16:19

Dienasgrāmatas ieraksti

 
16.12.2016

Decembra Cosmo – tavs trendīgākais, atklātākais un noderīgākais pirmssvētku iedvesmas avots! Ballītes, mode, laika atskaiti pārbaudījuši mīlestības stāsti un pārsteidzoši drosmīga stāšanās kameras priekšā... Tas viss un vēl vairāk – jaunajā numurā!

 
16.11.2016

Atklāj savu mežonīgo pusi ar novembra Cosmo! Šomēnes žurnālā – tumša un noslēpumaina make-up triki, satriecošu Instagram fotogrāfiju tapšanas patiesās aizkulises, populārāko detoksa programmu eksperiments un stilīgākie galamērķi kaimiņvalstu pilsētās. Savukārt modē – daudz samta, siltu mēteļu un čokeru!

 
14.10.2016

Oktobra Cosmo - tava pašpārliecības, labsajūtas un veiksmes formula! Gūsti iedvesmu pat pārdrošāko bucket list sapņu piepildīšanai, uzzini kā izveidot starptautiski veiksmīgu karjeru, atrodi savai personībai atbilstošākās smaržas un pielaiko pašus karstākos rudens modes trendus. Lasi Cosmo un esi pirmā!

 
14.07.2016

Ko likt čemodānā, gatavojoties vasaras karstākajām ballītēm? Skaistuma izdzīvošanas komplektu, lietusmēteli, pasākuma biļeti un jauno, pavisam karsto izdevumu Cosmopolitan Festivāli. Pirmo reizi Latvijā iznācis īpaši festivāliem un vasaras ballītēm veltīts žurnāls, kuru vari iegādāties par saldu cenu – 0,98 €. Katram festivālam ir savs rakstu...

 
21.06.2016

Novēlam skaistus vasaras Saulgriežus ikvienai Cosmo.lv apmeklētājai! Lai Līgo vakars izdodas interesants, neaizmirstams un tieši tāds, kādu Tu vēlējies! Atceries: Jāņu nakts ir īsa, tāpēc izbaudi tās burvību ikkatru mirkli!  

 
04.08.2015

Mums patīk lasīt tavus stāstus. Ikreiz, kad kāda Cosmo.lv apmeklētāja pievieno savu bloga ierakstu, ar lielu interesi izlasām par sajūtām, domām un idejām, ar kurām viņa dalās. Zinām, cik ļoti dažkārt nākas nopūlēties un ielikt savu sirdi, lai taptu kas skaists. Tieši tāpēc vēlamies apbalvot interesantākā augusta bloga ieraksta autori. Vi...

 
 
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits