Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Bez cilvēkiem - kā?

 
Reitings 88
Reģ: 06.04.2020
Sveikas!
Nezinu kāpēc vispār šeit rakstu, bet nu lai jau ir...
Dzīvoju relatīvos "laukos" pašlaik savu vecāku mājās. Viss - darbs, studijas, projekti, pašpārvaldes aktivitātes, pasākumi uc notiek online pateicoties epidemioloģiskajaj situācijai.
Esmu viens no tiem cilvēkiem, kuram vajag cilvēku klātbūtni, socializēšanos tādās kā "devās". Nogurstu, ja visu laiku atrodos cilvēkos, bet nespēju izturēt emocionāli un psiholoģiski, ja ilgstoši esmu nošķirta no jebkādas sabiedrības īpaši, cilvēkiem manā vecumā vai ar līdzīgām interesēm (kas nav mani vecāki šajā gadījumā).
Pa visu šo online laiku arī saprotu, ka ļoti slikti uztveru cilvēku kā cilvēku, ja komunikācija ir tikai online formā. Līdz ar to pat ar vairākiem cilvēkiem runājot videozvanā nogurstu un liekas, ka runāju ar sevi. Sajūtu līmenī man vajag cilvēkus komunikācijai.
Visa tā rezultātā jūtu, ka ir aptrūkusies motivācija jebko darīt, emocionāls izsīkums un rodas noguruma sajūta. (lai nebūtu tādu komentāru - apmeklēju jau psihologu, bet tas man tikai palīdz pašlaik nenoiet pa spirāli dziļāk, uzlabojumiem vajadzīgs laiks)
Nezinu, ko vēlos no jums visām... Varbūt kādu padomu vai pieredzi kā pārdzīvot relatīvu socializēšanās vakuumu un sakārtot dzīvi vai sevi...
Šķiet, ka ir visai bezcerīga situācija, nezinu vai vērts pat šeit dalīties ar savu sāpi.
21.12.2020 07:18 |
 
Reitings 199
Reģ: 24.05.2016
Ja vēlies komunicēt uzraksti man pm, atsuti bildi, ja būsi pietiekami simpātiska tad aizbraukšu ciemos un parunāšos ar tevi, kā arī palutināšu tavu vāveri 🐿️
21.12.2020 08:17 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits