Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Karoga masts privātmājai

 
Latvijā - AMBERLAT Laivu un karogu mastu fabrikā ražotu stiklšķiedras karogu mastu īpašais piedāvājums.
Karoga masts ar karogu ir nepārprotams valstiskās identitātes apliecinājums un patriotiskās audzināšanas sastāvdaļa, kā arī uzņēmuma izaugsmes mērķu, stabilitātes un pašapziņas apliecinājums.
Mums ir gods Jums piedāvāt, mūsu uzņēmumā ražotus, augstas kvalitātes stiklšķiedras karogu mastus. Stiklšķiedras karogu mastus raksturo virkne priekšrocību: - Stiklšķiedras masts kopā ar karogu demonstrē eleganci un pārliecību; - Karoga masta baltā krāsa un spožums nezūd pat gadu desmitiem; - Masts saglabā perfektu formu jebkuros laika apstākļos; - Viegla uzstādīšana un apkalpošana; - Neliels svars; - Ilgmūžība; - Vēja laikā nerada troksni.
Piedāvājam stiklšķiedras karogu mastus izmērā no 6m līdz 12m ar iespēju izvēlēties kādu no trīs dažāda veidu karoga pacelšanas sistēmām: 1. STANDARTA karoga pacelšanas sistēma (aukla karoga pacelšanai izvietota masta ārpusē); 2. ROKAS karoga pacelšanas sistēma ar slēdzamu vāciņu (aukla karoga uzvilkšanai izvietota masta iekšpusē); 3. WINCH karoga pacelšanas sistēma (aukla un mehānisms izvietoti masta iekšpusē, ārpusē rokturis uzvilkšanas mehānisma darbināšanai). Tikai Latvijas ražotājs var rotāt savus karogu mastus ar Latvju rakstu zīmi un joslu ar precīzu oriģinālās Lielvārdes jostas rakstu atveidojumu.
Karoga masta cenas sākot no 174. - Eur ar PVN. Iepazīties ar karogu mastu klāstu variet šeit: http://www.amberlat.lv/karogu-masti/
08.12.2020 15:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits