Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Darbs studentei

 
Reitings 10
Reģ: 25.05.2020
Sveikas, mīļās! Esmu 1.kursa studente. Domāju, kura darba vieta Rīgā ir vispateicīgākā priekš studentiem? Pa vasaru varu strādāt pilnu laiku, kā būs nākamgad, kad būšu 2.kursā - nezinu, būs jācenšas vien apvienot gan mācības, gan darbu, nav izvēles, nevēlos vairs būt par slogu vecākiem. Varbūt variet padalīties ar savu pieredzi? Ļoti novērtēšu!
25.05.2020 21:02 |
 
Reitings 800
Reģ: 15.12.2015
Jebkurā veikalā tirdzniecības centrā, kur ir darbs maiņās būs ok, jo varēsi strādāt pa vakariem, svētkiem un brīvdienās. Fast food restorānu darbus arī viegli savienot ar skolu, bet cik bija dzirdēts no kursa biedriem, tas darbs ir ļoti smags. Es pirmajos kursos paralēli stādāju H&m un bija tiešām viegli ar skolu savienot, darbs nebija grūts, bet algas gan tur mazas.
25.05.2020 23:20 |
 
Reitings 580
Reģ: 03.07.2019
Es arī ieteiktu meklēt par pārdevēju kādā no tirdzniecības centriem. Jā, alga ir maza, līdz ar to darba devēji ir ieinteresēti pieņemt studentus, bet pluss, ka tas ir maiņu darbs, tāpēc vieglāk ar kolēģiem saplānot darba grafiku, ko pielāgot savam studiju grafikam. Ja nebūtu covid, ieteiktu meklēt darbu viesmīlībā. Arī maiņu grafiks, iespēja nopelnīt dzeramnaudas.
Vēl arī kebabnīcas, maķītis, hesburgers. Ja ir laba angļu valoda, variants ir online kazino, bet tur ir savi mīnusi (alga esot ok).
25.05.2020 23:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits