Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

greizsirdība...

 
Reitings 34
Reģ: 15.03.2015
Sveiki.
Vēršos pēc padoma šeit , jo šī problēma mani nomoka jau ilgi ko aprakstīšu. Esmu precējusies , mums vēl ar vīru bērnu nav, bet nākotnē vēlamies. Esmu greizsirdīga uz viņa ģimeni - precīzāk būtu teikt māti un māsas bērniem.
Viņa māte ir kā vanags, kura visu laiku grib kontrolēt mūsu dzīvi, “turēt roku uz pulsa” tikai tāpēc , lai būtu par visu informēta. Kad aizbraucam pie viņiem ciemos, viņa slimīgi ieķeras viņam kaklā , pat ienākusi guļamistabā, bez klauvēšanas. Kad esmu viņai maigi aizrādījusi un teikusi , ka man nepatīk tāda veida attieksme, bet viņa man ir pasmaidījusi un darījusi pa savam. Pat tad, kad esmu teikusi, kādi man plāni ar vīru nākamā dienā, viņa izdarīs speciāli, lai mūsu plāni izgāstos. Esmu teikusi vīram, ka gribu ar viņu saglabāt labas attiecības , bet dēļ viņas ietiepības un rakstura tas nav iespējams. Es varu skarbāk pateikt, zinot savu raksturu un dabu, bet apzinos, ka tas beigtos bēdīgi.
Uz māsu, man ir tīri mātes instinkta greizsirdība, jo viņai ir bērni, kuriem pietrūkst vecāku uzmanība gan no savas mammas gan tēva , kurš praktiski viņu dzīves nav, tāpēc šie bērni raksta , zvana mums ar vīru katru dienu vai katru otro. Man ļoti patīk bērni un esmu pat bijusi atbalstu grupas, kur ir bijuši bērni bez vecākiem. Kam bija nepieciešams dāvāt mīlestību. Attiecība uz māsas bērniem , man ir sajūta , ka viņi nozog mums nākotnē iespèju tikt pie paša bērniem. Jo kad vīrs ir ar viņiem parunājis , paspēlējis spēles caur videozvanu un arī paklausīties bērnu priekšnesumus - teatrālus, muzikālus pēc laika mēs paši sàkam runāt par bērniem, tad viņš tos tik tuva nākotne negrib, aizbildinoties vajagot māju, stabilitāti un utt. Pat kad esam divatā ,viņa ģimene zina kad mums bieži nesanāk laika pavadīt, jo drīz tik dzīvosim kopā, viņi kā traki zvanās, sūta bērnu bildes un mani nospiež, kas mani veido šo “pretīgo greizsirdību” , ka nezinu kà lai normāli izrunājos ar vīru, lai viņam neliktos , ka aizliedzu tikties ,kontaktēties utt.
Mana ģimene , personīgi nebāžos tik ļoti mūsu dzīve. Un atī no malas ir teikuši, ka tas ko mana vīra ģimene dara , ja viņi nesapratīs , ka “kas par daudz, tas par skādi” tas var slikti beigties ...
26.04.2020 14:38 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Slikti, ka baidies izrunāties ar vīru un konkrēti pateikt, kas neapmierina. Vīrs ir pirmais pie kā būtu jāvēršas, ja rodas jebkādas problēmas.
Ja tā “traucēšana” no vīra ģimenes puses notiek reizi nedēļā, tad paciestu, bet ja katru dienu, tad tiešām nav normāli. Uzvedās tā it kā pašiem savas dzīves nebūtu.
Par bērniem atkal īsti nesapratu, viņi arī traucē?
26.04.2020 14:48 |
 
Reitings 34
Reģ: 15.03.2015
Esmu runājusi ar vīru caur asarām, par šo tēmu , jo bija vēl ļaunāk. Vīrs to uztvēra , ka vēlos , lai viņš pilnībā pārtrauc kontaktu un kad man viņi visi nepatīk un man tur riebjas braukt.
Traucēšana notiek neklātienē - zvani, īsziņas , videozvani. Sākotnēji izrunājos ar bērniem, ka nevar kad ienāk prāta , katru dienu zvanīt, jo man ir darbs , kad nevaru atbildēt. pagāja nedēļa , whatsapp lietotnē bija man 100 ziņas katru dienu.
Nezinu, vai tie bērni paši vēlas pazvanīt un komunicēt, vai ģimene viņus stumj un grūsta (es ļoti ceru , ka tā nav) jo daudz bijuši zemteksti no bērnu puses , kur izskanējis viss daudzskaitlī- Tu MUMS ļoti pietrūkšot, MĒs Tevi ļoti mīlam , MĒs tevi ļoti gaidam. Visur dsk. Nezinu, varbūt man sākas paranoja...
Kādreiz, kad nebija precējušies ģimene daudz ņema/ aizņemas no vīra naudu. Kad aprecējamies , viņi nevarēja aizņemties vairs katru mēnesi un nedēļu, jo vīrs viņiem pateica , ka nevar uzturēt divas ģimenes.
26.04.2020 15:04 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 3720
Reģ: 31.10.2010
Vīrs ir tas, kuram jānodrošina, lai viņa ģimene nejauktos jūsu attiecībās, nevis tu. Bet diemžēl izskatās, ka viņam mugurkaula vietā ķīselis. No tāda vīrieša liela labuma nav un ja tu to biji pamanījusi jau pirms kāzām, tad īsti nesaprotu, kāpēc tādu bezmugurkaulnieku precēji.
26.04.2020 15:26 |
 
Reitings 68
Reģ: 22.04.2020
Sadraudzējies ar vīramāti un vīra māsu- tā pa īstam, un tikai iegūsi. Kad es biju jauniņa un nenobriedusi man arī bija greizsirdība uz vīra radiem, un to bērniem. Jutos aizskarta un traucēta. Traucēja pat tādas lietas kā vīrmātes izceptas un atvestas kūkas. Tas viss bija pilnīgi lieki. Jo vairāk norobežosies jo vairāk Tev līdīs virsū. Kad sapratīs, ka esi viņus pieņēmusi un arī pati interesēsies par to kas notiek, aicināsi kopā pavadīt laiku utj., paši "atkritīs". Un Tu būsi ieguvusi 2 draudzenes- pie kurām varēsi vērsties pēc padoma un palīdzības (ja tas būs nepieciešams). Tik vienkārši :)
26.04.2020 15:34 |
 
Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Uz māsu, man ir tīri mātes instinkta greizsirdība, jo viņai ir bērni, kuriem pietrūkst vecāku uzmanība gan no savas mammas gan tēva , kurš praktiski viņu dzīves nav, tāpēc šie bērni raksta , zvana mums ar vīru katru dienu vai katru otro.

Es vairāk uztraucos par šo.
26.04.2020 17:10 |
 
10 gadi
Reitings 3532
Reģ: 13.03.2013
Man šķiet, ka autorei ir nepieciešama medcīnsika rakstura palīdzība.
Uz māsu, man ir tīri mātes instinkta greizsirdība, jo viņai ir bērni

Šis vispār rada iespaidu, ka nu pilna cepumu paciņa te nav.
26.04.2020 17:33 |
 
Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Piekriitu taam,kas saka,ka buut kopaa ar viirieti kam nav mugurkaula ir gruuti. Tad beigaas sieviete ir tas vecis attieciibaas un no malas un vispaar sadziivee tas izskataas traki.
26.04.2020 17:47 |
 
Reitings 34
Reģ: 15.03.2015
Man šķiet, ka autorei ir nepieciešama medcīnsika rakstura palīdzība.

Runāt atklātu valodu mūsdienās nozīmē , ka man nepieciešama medicīniska palīdzība?
Es aprakstīju kā Es jūtos, man ar vīra māsu nav slikts kontakts, bet dažreiz viņas ir par daudz manā dzīvē.
Mugurkauls manam vīram ir , bet kas attiecas uz viņa ģimeni, viņam ir izteikta dvēseliska saikne, kur viņš , diemžēl nespēj saskatīt, ka tiek izmantots/kompensēts uz kāda citu cilvēku kļūdu rēķina.
26.04.2020 19:03 |
 
10 gadi
Reitings 2216
Reģ: 11.03.2010
Man šķiet, ka autorei ir nepieciešama medcīnsika rakstura palīdzība.

Es vairāk uztraucos par šo.

Cosmo forumā ne to vien var sagaidīt :D ! Mani , personīgi šie komentāri nepārsteidz, brīnos ,ka nebija ieteikums pamest vīru :D.
Ja par tēmu , tad mans ieteikums ir distancēties no tādiem cilvēkiem, cik vien iespējams. Ir skaidrs, ka kontakts Jums ir izveidojies , lai uzturētu cieņpilnas attiecības. Atstāj tā arī, ja cilvēki nespēj ieklausīties.
Vīram, piekritīšu ir jāsaka kā ir. Nekā esat tomēr viens otram uz mūžu :)
26.04.2020 19:17 |
 
Reitings 13
Reģ: 08.03.2020
Tavam vīram pašam ar savu ģimeni jātiek galā, dod cilvēkam laiku, domāju, ka šajās attiecībās vairāk jāpiestrādā pie savstarpējas sapratnes. Ja tu centies izskaidrot savas sajūtas, bet vīrs uzreiz krīt galējībās un domā, ka tev viņa radi riebjas un gribi ar viņiem izbeigt kontaktu pavisam, tad tā acīmredzami ir problēma.
26.04.2020 19:56 |
 
Reitings 1927
Reģ: 28.04.2019
Tev ar viņu jāizrunājas, bet viņam pašam jāsakārto savstarpējās attiecības, lai viņa ģimene, pirmkārt, nemaisas pa vidu.
27.04.2020 08:54 |
 
Reitings 71
Reģ: 25.12.2019
Saprotu, kā jūties.. Manam vīram sākotnēji bija līdzīgas attiecības ar māti. Māte šķīrusies un savu dēlu tur vīra vietā. Respektīvi, ir maks , kur iegrābties, darba rokas, kas pie pirmā sauciena skres paveikt nepieciešamo, transports, kurš visur nogādās un veikals, kas sapildīs ledusskapi. Mani regulāri, zemtekstā, centās nolikt . Pieminēšu, ka bez vīra bija arī citi bērni, bet tie pārāk tizli, lai varētu palīdzēt, paši auklējami. Nezinu vai eksistē tāds zelta vidusceļš.. kamēr vīrs neatvērs acis.. un tas tik ātri nenotiks.. nekas nemainīsies. Kā saka, ar varu mīļš nebūsi. Sāc mazāk iesaistīties. Lasi watsapp ziņas retāk. ievelc dziļi gaisu, ja vīra māte izdomā nākamās dienas plānus izjaukt ( arī manējā tā darija, stādot savus plānus par visu augstāk) . Pastāvi vīram uz savu , ka tu esi Jūsu ģimenes sieviete un , ja ieplānojāt , tad arī darīsiet. Pareizāk sakot, šajā situācijā tieši Tev ir jaatrod savs mugurkauls, lai ģimene to sāktu respektēt, jo arī es saprotu, ka skatoties daudzus gadus atpakaļ, kad tas viss sākās manā ģimenè, tieši piekāpšanās un klusēšana bija manas vislielākās kļūdas.
27.04.2020 11:26 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits