Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Aizmirst vai ..?

 
Reitings 5
Reģ: 24.04.2020
Nekad nedomāju, ka pašai gribēsies kādu padomu no šī foruma, ņemot vērā, cik rupji dažreiz te atbildam, bet... Meitenes, lūdzu nenosodiet! ?
Iepazinos ar vīrieti, kas tai laikā bija kolēģis. Uzreiz teikšu, ka tur vairs nestrādāju, bet ne viņa dēļ. Izskatīgs, gudrs, nu iepatikās gan raksturā, gan simpatizēja ārējais izskats. Tā sanāca, ka neitrāli sarakstījāmies, sākumā jau protams par darbu, bet pēcāk jau sarunas aizgāja arī ārpus darba tēmai. Tad vēl tie visi neveiklie pieskārieni, piemiegšana ar aci, uzsmaidīšana, principā, viss, it kā neko konkrēti viens otram neteicām, bet sirdī jutām, ka šis būs.
Viss ideāli, tikāmies un tā... Jau krietnu laiku regulāri sazinoties, satiekoties, vienu dienu darbā redzu, ka šim gredzens uz pirksta. Protams, apjuku, iepriekš taču nebija. ?? Parunājām un izrādās šim sieva jau kādus 6 gadus... ? Un viņi pat dzīvo kopā... Protams, sākās visi tie, ka "viss mums ir slikti" "tur nekas nav". Ok, biju iemīlējusies un, protams, ka noticēju, jo solījās drīz šķirties un ko tik nē.
Tā saruna tā arī turpinājās, man nemitīgi tika solīts, bet nekas nemainījās. Biežāk sāku just to, ka nav nemaz tā kā viņš stāsta. Saņēmos, lai izrunātos, ka nevēlos turpināt neko, protams, šis atkal pilnas ausis ar batoniem sabāza par to, ka viss, jau meklē citu dzīvokli un, lai es beidzu muļķoties, viss būs kārtībā. Lūdzās, lai nepametu un ka viņam sievu nevajag, tikai mani. Teicu, lai pats beidz muļķoties un čakarēt gan mani, gan sievu. Solījās, ka tiklīdz būs papildus ienākumi (viņam bija citi projekti, kur reizēm ienāca normālas naudas summas). Apsolīju pagaidīt tās pāris nedēļas. Bet "naudas problēmas" turpinājās.
Saprotu, ka iekritu lamatās un biju kā mīļākās pozīcijā, par to lūdzu nepārmetiet, sirds lūzt pušu pēc tādas nodevības, ne tikai ar šo, bet arī ar citiem "sīkumiem" viņš mani bija emocionāli sāpinājis. Mana vaina protams, bet ehhh, es pati nekad nespētu krāpt, tāpēc arī to visu uztvēru nopietni, ka ir tā, ka viņš noteikti dosies prom no viņas.
Īsumā tāds stāsts, bet varētu gari un dikti turpināt. ?
Gribēju noskaidrot no jums, dāmas, vai jūs šo visu tā arī atstātu, mierīgi pamestu un censtos aizmirst vai arī ziņotu viņa sievai par šiem gājieniem pa kreisi? No vienas puses domāju par to, ka kāda man daļa, kas tajā ģimenē, lai paši noskaidro ar laiku. Bet no otras, žēl sievas, tik mierīgi apčakarēt un izlikties ka viss ir kārtībā...
Labprāt ar kādu arī privāti parunātos par šo. ?
24.04.2020 12:54 |
 
Reitings 238
Reģ: 30.11.2019
Parunājām un izrādās šim sieva jau kādus 6 gadus... ? Un viņi pat dzīvo kopā...

Šis sasmīdināja. PAT kopā dzīvo ? Labā nozīmē.
Es svešā dzīvē nelīstu, bet tas ir mans viedoklis.
Es vienkārši aizietu un viss. Sievai būtu jāpamana, ka vīrs sarakstās ar citu, tiekas utt. Atlaid situāciju, dzīvo tālāk. Grūti, bet jādara.
24.04.2020 13:04 |
 
Reitings 5
Reģ: 24.04.2020
Brunetee @ 24.04.2020 13:04

Šis sasmīdināja. PAT kopā dzīvo ? Labā nozīmē.
Es svešā dzīvē nelīstu, bet tas ir mans viedoklis.
Es vienkārši aizietu un viss. Sievai būtu jāpamana, ka vīrs sarakstās ar citu, tiekas utt. Atlaid situāciju, dzīvo tālāk. Grūti, bet jādara.

???
Nēnēnē, to PAT dzīvo kopā minēju tādā nozīmē, ka precējušies jau var būt, bet kopā nedzīvo, viss vēl procesā ar šķiršanos. ?
Paldies par viedokli!
24.04.2020 13:09 |
 
Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Esmu par sieviešu solidaritāti, tas tāpat kā ''izturies pret citiem tā, kā gribētu, lai izturās pret Tevi.''
Neiteiktu nečakarētu attiecības, lai vai kādas patiesībā tās būtu otrā pusē. Jo arī,ja salauzīsi viņa sievu, ar šo sirdsapziņu un viņas astes klātbutni nāksies rēķināties. Lai gan maz ir ticams, ka tur kas veselīgs no visa šī sanāks.
+ Lai otrs cilvēks būtu gatavs būt emocionāli pieejams jaunām attiecībam viņam ir nepieciešams padzīvot ar sevi gadu-divus, lai mestos jaunās. Tā kā skaties pati.
24.04.2020 13:14 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 3731
Reģ: 31.10.2010
Es sievai neko neteiktu. Nevar jau zināt, kādu medu viņš viņai ausīs ir salējis un beigās vēl paliksi vienīgā ļaunā, kas bāžas svešā ģimenē.
Gan jau sieva pati agrāk vai vēlāk atčohnīsies, tie meli vienā brīdī sapinas. Vīrietis ir pretīgs melis un no tādiem pa gabalu. Ja viņš vienā mierā krāpj sievu, kas tev liek domāt, ka tieši to pašu viņš nedarīs arī ar tevi.
24.04.2020 13:43 |
 
Reitings 92
Reģ: 11.02.2016
Pateiktu sievai. Ticamībai ieliktu kādu skrīnšotu ar saraksti vai kādu citu faktu.
Nedarītu to ļaunuma dēļ, bet tāpēc, ka, ja es būtu tādā situācijā, tad vēlētos, lai mani informē. Viņam droši vien būs vēl citas mīļākās, bet ne vienmēr sieva var to tik ātri saprast un apjaust, reizēm vīrieši ļoti prasmīgi prot melot. Uzzinot ātrāk, var ātrāk izsāpēt un sākt jaunu dzīvi.
Jā, pastāv risks, ka nenoticēs, bet tā jau vairs nav tava darīšana, informāciju būsi nodevusi, ja sastapsies ar negācijām, var nobloķēt.
24.04.2020 13:51 |
 
Reitings 5
Reģ: 24.04.2020
Paldies meitenes par viedokļiem. ?
Jums taisnība, nebūtu gudri kaut ko tur bāzties, beigās pati palikšu par raganu un vīrs svētais. Noteikti ar viņu nekādu saistību nākotnē nebūs, slikta kļūda un tas ir viss.
24.04.2020 13:52 |
 
Reitings 92
Reģ: 11.02.2016
A kāda tev starpība, kāda tu paliksi svešu cilvēku acīs?
Es varu teikt godīgi, ka man bija situācija, kur uzķēru, ka viens no ex sarakstās. Es pati uzrakstīju meitenei - ļoti laipni pajautāju un viņa arī laipni atbildēja un pastāstīja visu, kā ir un to, ka nebija informēta par manis eksistēšanu. Viņi gan nebija vēl tikušies. Tas bija viens no soļiem uz sapratni, ka ar tādu cilvēku man nākotnes nebūs. Uzreiz jau šķiršanās nenotika, bet tas bija viens no faktiem, kas noteikti izraisīja pārdomas.
Arī man gadījās vairākas situācijas otrā pusē. Rīkojos pēc savas pārliecības. Nepateicu tikai vienreiz, kad vīrieti jāsatiek darba jautājumos bieži un nevaru pieļaut, ka darba attiecības tāpēc cieš.
24.04.2020 14:08 |
 
Reitings 327
Reģ: 21.03.2020
Es ieteiktu pārtraukt kontaktu un viss. Stingri pateikt gan viņam to, gan arī pašai sev. Tu jau pati saproti, ka viņš tev batonus sprauž ausīs un viņš saprot, ka to var darīt katru reizi. Lai vai ko viņš tev stāsta, es citā ģimenē nejauktos.
24.04.2020 14:09 |
 
Reitings 292
Reģ: 26.01.2020
Es laikam sievai nerakstītu. Lai paši tiek ar savu virtuvi galā. Bet pārtrauktu pilnīgi jebkādas attiecības ar vīrieti. Nogrieztu ar nazi un viss.
24.04.2020 14:17 |
 
Patīk
Reitings 3319
Reģ: 10.08.2019
Es noteikti pateiktu sievai, jo es gribētu, lai kāds pasaka man, ja es būtu tādā situācijā. Viss ir atkarīgs arī no veida kā tu savu sakāmo pasniegsi.
24.04.2020 14:57 |
 
Reitings 408
Reģ: 21.12.2017
Es uzaicinātu sievu uz tikšanos un visu pastāstītu acīs skatīdamies. Tam noteikti vajadzētu iekšas un tā būtu visnotaļ nepatīkama saruna, bet mana sirdsapziņa nespētu savādāk rīkoties.
Ar vīrieti attiecības sarautu uz visiem laikiem, jo tāds, kurš nespēj ne izsķirties, ne būt atklāts ir bezprincipu cilvēks un nav ar tādiem pa ceļam. Sievai pateiktu, ka viņu dzīvēs tālāk nejauktos, lai risina paši situāciju.
24.04.2020 15:07 |
 
Reitings 199
Reģ: 23.12.2017
Sveika!
Varu padalīties ar savu pieredzi. Arī samīlējos kolēgī... Viņam bija bērns un dzīvesbiedre. Scenārijs līdzīgs... Stāstīja, ka šķiras, ka tik dēļ bērna, ka dzīvo pie vecākiem atpakaļ, ka iet tur tik bērna dēļ (katru vakaru!), bla bla bla. Lai vai ka, panesos, samīlējos. Tikāmies pie manis, reāli vins palika pie manis pa nakti reizi nedela, pirka man dāvanas, darbā pa kluso ķērām mirkļus, nedevāmies kaislei utt. Tā tas turpinājās 2 gadus. Sapratu, ka dzīvo vins tomēr pie viņas, nevis pie vecākiem. Brauca pat atvaļinājumos kopā ar viņu un bērnu, nu, vārdu sakot, bija viņam normāla ģimene un es mīļākā. Biju pārāk dziļi saķērusies, lai tiktu ārā no tā visa. Daudzkārt izbeidzu visu, bet biju pārāk vāja un atkal ļāvos. Cik daudz netiku pārdzīvojusi, raudājusi, dusmojusies uz sevi. Vins solīja šķirties un ka būs ar mani bez slēpšanās, bet vnm kkas atgadījās, ka nu it ka nevarēja aiziet.
Vnm teicu visiem, ka es jau nekad tā un tā... Bet nu...
Vārdu sakot, 2 gadi tā pagāja. Pēc tam kka saņemos, ļoti gribēju ģimeni-īstu, ar bērniem un laulību. Iepazinos ar vīrieti, kurš man to varēja dot, bez bērniem, bez sievas. Nemīlēju sākumā, bija tikai patiksana.
No tā darba aizgāju, jo savādāk es nebūtu spējusi tikt gala ar vīrieti, kuru mīlēju tur, biju pārāk vāja. Apprecējos ar jauno vīrieti un piedzima mazulis mums. Arī mīlestība ir nu jau, bet ne tāda ka bija uz kolēģi. Vēl aizvien atceros par viņu un iekšā viss notric. Vins ir vairākas reizes ar mani sazinājies, aicinājis tikties(padrazt mani). Vienmēr atteicu, biju stipra. Pēc gada vins arī pazuda, vairs nerakstīja man. Skatījos nesen fb, ir vēl aizvien ar savu ģimeni, brauc ceļojumos, mīļi apķērušies bildējas. Viņa par mani nezina.
Priecājos, ka tiku āra no tas elles.
Ja kas, raksti privāti, varam parunāt ja velies.
24.04.2020 15:30 |
 
Reitings 23
Reģ: 16.02.2020
Es gan uzskatu, ka sievai ir jāsaka, bet ne vnk uzrakstot vinai, noteikti vajag klāt kādu nepārprotamu pierādījumu.
Tas nav nosodījums Tev, bet lasot sitādus mīlāko stāstus rodas domas, kādas sievietes ir naivas. Šādi scenāriji katrā otrajā melodrāmā, ka vīrietis pametīs gimeni mīlākās dēl, tikai vnm kkas uz laiku attur. Dzīvē tā pat sievietes domā, ka vinu gadījums ir citādāks.
24.04.2020 16:16 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits