Vai Vīrietis Jūs pilnībā uztur?

 
Reitings 161
Reģ: 24.05.2020
Paziņu lokā ir daudzas sievietes, kuras pilnībā uztur vīrietis. Kuras kādreiz ir strādājušas, bet jau n-tos gadus neko nezin par darbu. Nemācās tātad nav labas izglītības un atrast labu darbu nevar. Šīs ģimenes sevi pozicionē kā paraugģimenes. Ļoti apskaužu šo ģimenes modeli un arī pati tā vēlētos dzīvot. Tomēr ir lietas kas aptur. Piemēram viena parauģimene, kur sieva nekad nestrādāja (un par ko tad strādātu bez izglītības, par minimalo vai), bet nu pēc 25 gadiem,kad bērns izauga pēkšņī izšķītrās. Tā itkā viss bija lieliski, līdz vienu dienu nav kopā. Un kā tālāk dzīvot, kāda tad viņai būs pensija nedtrādājot utt.
Tām kuras dzīvo šādā modelī uzakstiet + un varbūt ja tomēr ir arī - tad tos. Izvēlējāties nestrādāt ekonomiskā izdevīguma dēļ? Kādi vēl bija Jūsu motīvi?
29.06.2020 08:39 |
 
Reitings 775
Reģ: 30.09.2019
Es nedzīvoju šādu modeli, bet iespraukšos ar savu komentāru.
Bija laiks , kad mans vīrietis mani uzturēja, bet tas bija tikai tādēļ, jo darbu nevarēju nekādīgi atrast.
Es nesaprotu sievietes kuras var nestrādāt un būt mājsaimnieces, es gandrīz sajuku prāta, toties māja vīrietim spīdēja un laistijās ?.
Vienīgi Saprastu ja ir bērni mazi, tad viss kārtībā, bet savādāk nu neee, es nevarētu. Sava nauda ir sava nauda, es nevarētu tikai tā paļauties uz otru cilvēku.
29.06.2020 09:03 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits